Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,311 Members 47,979 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

final fix for memory problem

Tip us?
 
tawfik badawi
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 13
Join Date: Jun 2014
Default final fix for memory problem

to fix the memory problem 4 good you need to follow the coming steps:
1- use any program you want to move apps to sd
2- install terminal emulator from google play
3- Open it and enter the following commandssu) allow root permissions>>>>>>>>>>>>(a2sd install)
4- now that you have it all done open terminal emulator again and enter the following commands (su)>>>>(a2sd cachesd)
5- the phone will reboot now and you will get about 70 more mb in your internal memory
thank you 4 reading
The Following User Says Thank You to tawfik badawi For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
matsada
Old
#2  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 8
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by tawfik badawi View Post
to fix the memory problem 4 good you need to follow the coming steps:
1- use any program you want to move apps to sd
2- install terminal emulator from google play
3- Open it and enter the following commandssu) allow root permissions>>>>>>>>>>>>(a2sd install)
4- now that you have it all done open terminal emulator again and enter the following commands (su)>>>>(a2sd cachesd)
5- the phone will reboot now and you will get about 70 more mb in your internal memory
thank you 4 reading

in my chacha its not working
 
tawfik badawi
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 13
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by matsada View Post
in my chacha its not working
Is your sd card partitioned? Which rom are you on.?
 
mohabmoka
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 101
Join Date: Feb 2013
Location: giza
i'm on stock rom and i'm using link2sd .. is that way safe?
 
tawfik badawi
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 13
Join Date: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by mohabmoka View Post
i'm on stock rom and i'm using link2sd .. is that way safe?
i use it on my chacah so i think so but you need to find A2sd and install it from the recovery
if you don't know what does recovery means feel free to ask
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes