More Android 5.0 Details Revealed, Microsoft Band Fitness Tracker – XDA TV

Google talks more about Android 5.0 Lollipop! That and much … more

Google Allows Search Queries To Interact With Apps

Android 5.0 Lollipop brings lots of new features that are quite useful for end users and … more

Lenovo Officially Owns Motorola, Following ~$3 Billion Deal

Google is now officially no longer the owner of American phone manufacturer … more

Microsoft Band Fitness Tracker Announced, Available

The wearable market has been around for a few years, with Pebble and Samsung smartwatches … more
Post Reply

Showbox error please help!!

OP slojay

7th August 2014, 07:26 PM   |  #11  
Beastmode's Avatar
Senior Member
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 7,393
 
3,785 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
So i just downloaded the app and you're right it does have the connection error.

I decided to run some tests on my work ATT wifi it wasn't loading but when i turned off wifi and used my Verizon 4g it loaded.

So i went back to wifi because i am not on an unlimited verizon plan to be downloading all these files, and it works.

I was able to recreate it on a tablet so i believe only the inital sync of the app is needed on a network not on ATT after that you can use the app normally.

Give it a try and see how it does work.

1st open the app on a non ATT network then switch over to the ATT wifi you're using.

Good Luck.
7th August 2014, 11:55 PM   |  #12  
Harleydroid's Avatar
Senior Member
Flag The Fort
Thanks Meter: 631
 
1,499 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
I tried showbox and I really liked it but it comes up as a threat in any Antivirus app.
I really don't know much about it but would like to know more.
I just don't need any frauds getting my info off my phone.
If it's all good to use can anyone explain the permissions. Location and a few others kind of made me worry. Plus my GPS was searching the whole time I had the app open.
Thanks guys
26th August 2014, 09:04 AM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Try...
I went to the wife setting and clicked forget for my wife connection then reentered the password and the problem was fixed
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Verizon Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank