Don’t Fear Flashing with I Don’t Want You!

The XDA message boards are full of various modifications, with many of these helping … more

Quo Vadis, Open {Source, Standards, World}? w/ Jan Wildeboer – XDA:DevCon 2014

Open Source was a big topic at this years XDA:DevCon … more

Android 5.0 Leaked for the Samsung Galaxy Note 3

Android Lollipop is still making its way to many new devices. Firmware updates have been … more

Learn to Sync Files Between Android And PC with Unison

Dropbox and similar cloud services are great if youre planning to keep your files … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[TMOBILE SIGNAL] signal rarely come back after lost connection

OP kingkard

1st June 2014, 02:44 PM   |  #11  
avetny's Avatar
Senior Member
Flag Private Island.
Thanks Meter: 1,609
 
5,007 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
same problem guy...no more 2/3G.
Where we can find full ruu ? I think only that can help
3rd June 2014, 07:49 AM   |  #12  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by avetny

same problem guy...no more 2/3G.
Where we can find full ruu ? I think only that can help


I hope they come up with a fix soon, I am thinking about getting a tmobile brand M8, the data speed gets really slow every now and then.
24th August 2014, 09:03 AM   |  #13  
bonbon363's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
109 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Y'all should jump on the ViperOne ROM 2.2.0. It is doing good for me. Still has some signal issue, but it is like 95% better now.
26th August 2014, 05:40 AM   |  #14  
dia_naji's Avatar
Senior Member
Flag Buffalo, NY
Thanks Meter: 64
 
300 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
I have ARHD 8.1 and it's doing really good. I have to toggle airplane mode on and off. But then I stumbled on this, but haven't made any sense on it

http://grokbase.com/p/gg/tasker/127s...hen-no-service
26th August 2014, 10:27 PM   |  #15  
Junior Member
Thanks Meter: 14
 
21 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Try a different radio. The .0222 radios were giving me problems and I switched back to the .0321 radios. Your mileage may vary
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes