Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,778,543 Members 37,316 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][4.4.4][OFFICIAL][CANDYROM'S][8/15/14]

Tip us?
 
jeremy.chan
Old
#291  
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 291
Join Date: Jan 2008
[wishful thinking]
what would really rock this if it had Samsung's multi-window mode
[/wishful thinking]

oh well..
 
zaxharu
Old
#292  
zaxharu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 300
Join Date: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by jeremy.chan View Post
[wishful thinking]
what would really rock this if it had Samsung's multi-window mode
[/wishful thinking]

oh well..
Just the halo window i think is better
 
andypa1
Old
#293  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 92
Join Date: Aug 2005
I installed a version of this a few weeks ago.

Do I need to do a full wipe just to update to the latest version?
Seems like a big pain if it is being updated every few weeks!

Thanks for any advice,
Andy
 
tr1gg3r84
Old
#294  
tr1gg3r84's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 1642
Posts: 1,992
Join Date: Aug 2012
Location: Lancashire

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by andypa1 View Post
I installed a version of this a few weeks ago.

Do I need to do a full wipe just to update to the latest version?
Seems like a big pain if it is being updated every few weeks!

Thanks for any advice,
Andy
a few people on the gpe version have dirty flashed and said everything is ok, I always do clean but its up to you to choose mate
 
jeremy.chan
Old
#295  
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 291
Join Date: Jan 2008
anything new in the pipeline? heh..
 
xAyla
Old
#296  
xAyla's Avatar
Member
Thanks Meter 4
Posts: 37
Join Date: Sep 2010
Hello,

Installed the rom a first time and got IMEI 0 error.

Followed everything to prepare my Xperia Z Ultra to flash this rom while keeping my IMEI but now i get an Error 7 while installing.

set_metadate_recursive: some change failed

Any idea ?

I'll try to download again tonight and see if anything changes.

Thanks for any help .
 
ronald_loulan
Old
(Last edited by ronald_loulan; Yesterday at 02:49 AM.) Reason: FIXED!
#297  
Senior Member
Thanks Meter 27
Posts: 234
Join Date: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by Alien1891 View Post
I'll try deleting the folder first. I checked the APN settings already, and they seem to be correct...can't remember exactly what they were. USB tethering works!
Having Tethering/Hotspot problem too.
Cant connect even i've deleted the data/misc/wifi folder and rebooted...

FIXED by flashing this:
http://forum.xda-developers.com/xper...fixed-t2842500

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes