Post Reply

[Soluition][New][First in XDA Latest Camera Fix By Ajeesh.C.R

OP ajeeshcr20

5th February 2014, 12:48 PM   |  #41  
Member
Flag hyderabad
Thanks Meter: 10
 
40 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
canvas hd
Quote:
Originally Posted by ajeeshcr20

plz upload ur boot img file in samflare v5

boot img
Attached Files
File Type: img boot.img - [Click for QR Code] (4.68 MB, 7 views)
5th February 2014, 05:45 PM   |  #42  
ajeeshcr20's Avatar
OP Member
Flag thrissur
Thanks Meter: 19
 
36 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by anas_9959

boot img

try this patch bro...... see attachment.....
Attached Files
File Type: zip camera fix A116 SamFlare V5.zip - [Click for QR Code] (6.18 MB, 143 views)
The Following 2 Users Say Thank You to ajeeshcr20 For This Useful Post: [ View ]
13th April 2014, 02:53 PM   |  #43  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
mtk6582
well my problem dont go with the topic but i think you can help me!
can you tell me is it possible to
port
http://www.gsmarena.com/lenovo_s930-5894.php

this mobile 4.4 rom

to this
http://www.muthofon.com/phonespecifi...mo-gh-3223.php

both mtk6582

i tried but not booting...tried bootloops fix with rom porter.still no results!
(mine jb 4.2 and i want to port s930 ktkt4.4
16th April 2014, 08:06 AM   |  #44  
Andy1911's Avatar
Senior Member
Flag pune
Thanks Meter: 179
 
217 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
thank you
Thanks
20th July 2014, 07:32 AM   |  #45  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
I can't resolve this issue on my own... help needed
Quote:
Originally Posted by Dhogaivannan

So,Any Improvements in Camera....???(Cauz U Told tht it was B-U-G)

I have been trying to sort out this problem through cygwin but failed ... since I m new to cygwin can you plz fix this camera issue for me??
I am attaching Boot.img file of Samflare V6.3
Attached Files
File Type: img boot.img - [Click for QR Code] (4.67 MB, 1 views)
21st July 2014, 01:08 PM   |  #46  
Andy1911's Avatar
Senior Member
Flag pune
Thanks Meter: 179
 
217 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
More
thanks for the sollution
24th July 2014, 01:16 PM   |  #47  
Dhogaivannan's Avatar
Senior Member
Flag Erode
Thanks Meter: 354
 
278 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by itsnikhil2014

I have been trying to sort out this problem through cygwin but failed ... since I m new to cygwin can you plz fix this camera issue for me??
I am attaching Boot.img file of Samflare V6.3

It's Not That You Should Prefer Cygwin. You Can Sort Out For Any Linux-Based One
2nd August 2014, 02:37 PM   |  #48  
sai3811's Avatar
Senior Member
Flag Tirupati
Thanks Meter: 218
 
113 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Donate to Me
Thumbs up
Awesome job bro
28th August 2014, 06:15 AM   |  #49  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
sam flare v6.3 camera not working
hi bro i can install sam flare v6.3 in mmx a116i camera not working i can send boot image please fix this
Attached Files
File Type: img boot.img - [Click for QR Code] (4.67 MB, 0 views)
29th August 2014, 05:49 AM   |  #50  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
sam flare v6.3 camera not working in micromax a116i canvas hd
hi bro i can install sam flare v6.3 in mmx a116i camera not working i can send boot image please fix this

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
camera, camera not working, dark camera, fix
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in A116 General by ThreadRank