Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,512 Members 42,696 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Samsung Galaxy S duos s7562

Tip us?
 
!nNOcEnT_DeViL
Old
#2761  
!nNOcEnT_DeViL's Avatar
Member
Thanks Meter 15
Posts: 38
Join Date: Apr 2013
Location: Jaipur
Quote:
Originally Posted by banerjeeayan1996 View Post
Delete recovery.sh file. Search xda for more info.

Sent from my GT-S7562
Thanks bro... it worked!
 
vic tor
Old
#2762  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Nov 2012
Location: Mashhad

 
DONATE TO ME
Unhappy Low on Space and speed down

hi all !
i have a Galaxy S7562
its hanging too many time and say low on space!
i dont have a lot of apps ! i've uninstalled many of them
how should i fix it ?
i've tried too set default install location of new apps to ext sd card with adb shell but its not work !
how can i move installed apps to ext sd card and free some space of internal storage ?
thanks regard
 
holymoz
Old
#2763  
holymoz's Avatar
Member
Thanks Meter 40
Posts: 88
Join Date: Oct 2013
Location: Ragusa
Quote:
Originally Posted by vic tor View Post
hi all !
i have a Galaxy S7562
its hanging too many time and say low on space!
i dont have a lot of apps ! i've uninstalled many of them
how should i fix it ?
i've tried too set default install location of new apps to ext sd card with adb shell but its not work !
how can i move installed apps to ext sd card and free some space of internal storage ?
thanks regard
Use link2sd
https://play.google.com/store/apps/d...m.buak.Link2SD
You need root and an ext4 partition on card.
In xda there are threads about it
PRESS THANKS IF I HELPED YOU
Galaxy S Duos S7562 ICS 4.0.4 stock rom
Sadman2 V7 kernel @1152 Mhz and GPU@325 Mhz
Pmp build.prop and lib
V6 Supercharged
ZRAM disabled
Turbo Boosted Swap File
Clockwork 5.5.0.4 custom recovery
 
BankerMarco
Old
#2764  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Aug 2014
Question How to change to default resolution in PMP Ultra v8.5.4

May I ask how to change the resolution in PMP Ultra v8.5.4 to default resolution instead of 200dpi? What I'm asking is the resolution for the whole rom, not just particular apps like dialer, camera or calculator. I wish to post this to the PMP Ultra thread but XDA won't allow me yet since I'm a newbie.

Thanks for your help..
 
Mohitash
Old
#2765  
Mohitash's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 3,715
Posts: 1,686
Join Date: Aug 2012
Location: Panchkula

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by BankerMarco View Post
May I ask how to change the resolution in PMP Ultra v8.5.4 to default resolution instead of 200dpi? What I'm asking is the resolution for the whole rom, not just particular apps like dialer, camera or calculator. I wish to post this to the PMP Ultra thread but XDA won't allow me yet since I'm a newbie.

Thanks for your help..
Check instructions link post from OP of main thread.

Sent from my GT-S7562 using XDA Premium 4 mobile app

My Device" Samsung Galaxy S Duos GT-S7562

My OnGoing Projects:
 


▐║╪ PMP™ SDuos ╪║▐ ▐║╪ PMP™ King ROM ╪║▐ ►► Stable ◄◄

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

▐║╪ Speed Demon ╪║▐ ▐║╪ PMP™ Ultra ROM ╪║▐ ►► Fastest ROM for SGS Duos ◄◄

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[MOD][GT-S7562][7.0]▐║╪ PMP™ Xtreme Purity ╪║▐ ►► Feel boosted on SGS Duos ◄◄
The Following User Says Thank You to Mohitash For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jam111
Old
#2766  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Aug 2014
Default PMP King ROM

Hello Dear Members......

I have S7562 , and i want to flash PMP king ROM form this article:

http://forum.xda-developers.com/andr...table-t2829999

But i don't know which baseband should i have, and where to find it.


Please note that my country is Palestine, so can any body help to find the suitable baseband.

and thank you very much.
 
farhan.ahmed
Old
#2767  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 27
Join Date: Aug 2013
my phone hangs on samsung logo but I cannot get into download or recovery mode. I have tried every combination but every time it boots into factory mode
someone plz help me
 
jenpurp
Old
#2768  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Aug 2014
Default GT s7562

Thru bluetooth I got mp3 files and after somedays those files are gone. I did not delete dont know what happened. Any suggestions/advise. Thanks.
 
farhan.ahmed
Old
#2769  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 27
Join Date: Aug 2013
would anyone reply please?
 
KlinkOnE
Old
#2770  
KlinkOnE's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 153
Posts: 279
Join Date: Oct 2013
Location: Halle
Quote:
Originally Posted by farhan.ahmed View Post
my phone hangs on samsung logo but I cannot get into download or recovery mode. I have tried every combination but every time it boots into factory mode
someone plz help me
Buy a usb jig or make one yourself. Google is your friend.
Samsung Galaxy S DUOS GT-S7562

KyleOC2 Kernel

Tags
samsung galaxy s duos s7562
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes