FORUMS
Remove All Ads from XDA

[KERNEL][4.4.x] Xceed™ [Synapse]

2,054 posts
Thanks Meter: 9,765
 
Post Reply Email Thread
28th May 2014, 08:44 AM |#171  
kairi_zeroblade's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 9,765
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by JeromeLeung

still bootlooping for me. Am I doing something wrong? O_O

Yikes!!i have removed the delete thingy from script..so i thought that would resolve the issue..hmm..O_o
The Following User Says Thank You to kairi_zeroblade For This Useful Post: [ View ] Gift kairi_zeroblade Ad-Free
 
 
1st June 2014, 05:21 AM |#172  
JeromeLeung's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 71
 
More
Just flashed build 5 after installing NuSense Six. No issues booting up, but Synapse says "No UCI support detected" when I launch it. I've updated busybox and reinstalled supersu but no luck. How did you guys fix this?
Edit: flashing build 4 fixed it for me. After that I flashed build 6 and it worked.
Edit2: getting random reboots and occasional boot loops. Not entirely sure why.
The Following User Says Thank You to JeromeLeung For This Useful Post: [ View ] Gift JeromeLeung Ad-Free
3rd June 2014, 02:38 AM |#173  
poondog's Avatar
Recognized Contributor
Flag Melbourne
Thanks Meter: 12,878
 
More
Quote:
Originally Posted by kairi_zeroblade

Yikes!!i have removed the delete thingy from script..so i thought that would resolve the issue..hmm..O_o

Hi, are you using zimage or full boot.img in your zips?
The Following User Says Thank You to poondog For This Useful Post: [ View ] Gift poondog Ad-Free
3rd June 2014, 03:31 AM |#174  
kairi_zeroblade's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 9,765
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by poondog

Hi, are you using zimage or full boot.img in your zips?

zimage any kernel format..
3rd June 2014, 05:08 AM |#175  
iHateWebOS's Avatar
Senior Member
Flag atglen,pa
Thanks Meter: 1,564
 
More
Quote:
Originally Posted by poondog

Hi, are you using zimage or full boot.img in your zips?

Wow, what brings you round here?

Sent from my HTC6435LVW using Tapatalk
The Following User Says Thank You to iHateWebOS For This Useful Post: [ View ] Gift iHateWebOS Ad-Free
3rd June 2014, 05:15 AM |#176  
poondog's Avatar
Recognized Contributor
Flag Melbourne
Thanks Meter: 12,878
 
More
Quote:
Originally Posted by iHateWebOS

Wow, what brings you round here?

Sent from my HTC6435LVW using Tapatalk

not sure
was just going around random forums looking for statusbar icons actually :P Then I stumbled across some kernel threads

And now I am trying to figure out this incompatibility in my head

sup
The Following User Says Thank You to poondog For This Useful Post: [ View ] Gift poondog Ad-Free
9th June 2014, 03:53 AM |#177  
JeromeLeung's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 71
 
More
Bump!
28th August 2014, 04:40 PM |#178  
kairi_zeroblade's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 9,765
 
Donate to Me
More
Update for Sense kernel..

Grab Downloads here..

Sorry it took me awhile..
The Following 3 Users Say Thank You to kairi_zeroblade For This Useful Post: [ View ] Gift kairi_zeroblade Ad-Free
28th August 2014, 09:10 PM |#179  
JeromeLeung's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 71
 
More
Hmmm the link is sending me to a Google docs page :/

Edit: works fine when I use a computer :P
Edit2: still cant boot after flashing tried the reset kernel, but same result
29th August 2014, 12:30 PM |#180  
JeromeLeung's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 71
 
More
Finally got it working. Here are some screenshots!
The Following User Says Thank You to JeromeLeung For This Useful Post: [ View ] Gift JeromeLeung Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes