Post Reply

Tether app?

OP Angry Black Man

31st May 2014, 06:07 PM   |  #21  
Angry Black Man's Avatar
OP Member
Flag Dirty Jersey
Thanks Meter: 6
 
80 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by Carlos2200

unless you modify your apn like instructed because ipv4 and dun are the only way that works right now

yup. but when i set it to ipv4, i get no data network connectivity, period. thus, what i've come to realize is the problem.
1st June 2014, 03:51 AM   |  #22  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
245 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
Quote:
Originally Posted by Angry Black Man

yup. but when i set it to ipv4, i get no data network connectivity, period. thus, what i've come to realize is the problem.

I'm having the same issue. I have Wifi Tether running and connecting via IP4, but there's no data being passed. My clients even get a solid IP via DCHP on the phone.
1st June 2014, 04:18 AM   |  #23  
Angry Black Man's Avatar
OP Member
Flag Dirty Jersey
Thanks Meter: 6
 
80 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by fbueller

I'm having the same issue. I have Wifi Tether running and connecting via IP4, but there's no data being passed.

For clarity, this isn't the same issue I'm having. An ipv4 apn results in me not getting mobile network data.
1st June 2014, 05:10 AM   |  #24  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
245 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
Quote:
Originally Posted by Angry Black Man

For clarity, this isn't the same issue I'm having. An ipv4 apn results in me not getting mobile network data.

I see. Not just during tethering, but no mobile data period? I get mobile LTE, but it won't send it over to clients when tethered.
29th August 2014, 08:55 PM   |  #25  
Senior Member
Flag CLEARWATER
Thanks Meter: 15
 
298 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
What build number has Bluetooth Tethering as an option?

I just got mine at a store and that option is not on my S5
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in T-Mobile Galaxy S 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank