FORUMS

[Q] Have I bricked my phone?

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By Sakla, Junior Member on 28th May 2014, 07:22 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hello everyone,

I own a Huawei Ascend Y300 which I rooted, unlocked bootloader and flashed custom rom with cwm.

I wanted to go to complete stock (because my varranty is void if rooted etc.) so I found a guide on modaco that required twrp instead of cwm to get to stock. Then I found a different guide that said to do " su dd if=/sdcard/twrp.blob of=/dev/block/mmcblk0p4 " in terminal emulator. Now this is where the problem begins. I'm not sure if I clicked restart or shutdown after writing that code in terminal, the phone wouldn't turn on for like 5 minutes so I pulled out the battery and now I cant boot into anything. I can't get into phone, recovery, fastboot or anything.

Have I bricked my phone, please help?
 
 
28th May 2014, 07:24 AM |#2  
titotomy's Avatar
Member
Flag Quezon city
Thanks Meter: 4
 
More
Cant boot in download mode ?

Sent from my GT-S5301 using XDA Premium 4 mobile app
28th May 2014, 08:02 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can't do that either :S
29th May 2014, 02:55 AM |#4  
titotomy's Avatar
Member
Flag Quezon city
Thanks Meter: 4
 
More
Try to use usb jig search the net about usb jig ..

Sent from my GT-S5301 using XDA Premium 4 mobile app
31st August 2014, 02:46 PM |#5  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Sakla

Can't do that either :S

Hello Sakla,
Does usb jig work for you or not, because my phone is bricked same for yours. I used the terminal emulator for same wrong command and doesn't reboot. Doesn't work anything. Full brick.
Thank you for your answers.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes