Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,275 Members 43,053 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Coolpad 9976a bricked (modding buil.prop)

Tip us?
 
Body80
Old
#71  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Nov 2012
yes, mobileuncle report 900and 2000

Inviato dal mio Note3
 
thor2001
Old
#72  
thor2001's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 95
Posts: 226
Join Date: Oct 2010
Location: Nuremberg
@federimau

I really don't think you'll have success by check or uncheck things in the frequency screen.

What the device can is chosen by it's baseband, and I haven't seen any other baseband for 9976A.

That's my opinion.

Regards
 
federimau
Old
#73  
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 75
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by thor2001 View Post
@federimau

I really don't think you'll have success by check or uncheck things in the frequency screen.

What the device can is chosen by it's baseband, and I haven't seen any other baseband for 9976A.

That's my opinion.

Regards
in the frequency screen we are only able to select 900 and 2000 (all the other frequencies NOT)... but the seller say me this device support 850... i think this is not true...
 
mac231us
Old
#74  
Senior Member
Thanks Meter 201
Posts: 996
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by federimau View Post
Yes Thor, i always do that before buying. http://www.devicespecifications.com/en/model/31742b48
You can see the four WCDMA frequencies that our devices support (850, 900, 1900, 2100).
I need 850 Mhz in 3G mode, but this frequency comes deactivated (see the attachment) i can only activate 900 and 2100...
Thqe question is...Can i flash another ROM or baseband to make this work??
@Thor Can you talk with your russian friends for any advice?
The phone is working excellent in all their functions, i only need to "open" that 3G frequencies.
Any advices or help?
I used mobileuncle app, i do this screenshot attached (i do not have the posibility to activate the frequencies i need)
@mirchichamu
@networkdood
@Simba501
@johndebur

Thanks in advance for all.
Been following this thread as some good discussions but honestly confused here

I am located in USA and am on ATT network

According to an ATT message board, ATT supports the following
For GSM 850 MHz and 1900 MHz.
For HSPA+, 850 MHz (Band V) and 1900 MHz (Band II)
For LTE 700 MHz (Band XVII) and some 1700 MHz (Band IV)

Can i use this Coolpad 9976 on ATT..would I be limited to like one frequency only on both GSM and 3G? Thanks for any advice (was about to buy this but held off)
 
federimau
Old
#75  
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 75
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by mac231us View Post
Been following this thread as some good discussions but honestly confused here

I am located in USA and am on ATT network

According to an ATT message board, ATT supports the following
For GSM 850 MHz and 1900 MHz.
For HSPA+, 850 MHz (Band V) and 1900 MHz (Band II)
For LTE 700 MHz (Band XVII) and some 1700 MHz (Band IV)

Can i use this Coolpad 9976 on ATT..would I be limited to like one frequency only on both GSM and 3G? Thanks for any advice (was about to buy this but held off)
Noo, you can not use coolpad 9976... it supports 900 Mhz WCDMA (HSPA)
 
Psimo_de
Old
#76  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 29
Join Date: Apr 2014
Quote:
Originally Posted by federimau View Post
Any German friend that can apply and update or ROM flashable by stock recovery (3e)... wowww that is a big one
hi federimau,
I had a problem with my 9976a, it is in boot loop.
So I think I need a new system with all components.
Your hint to a german friend is for me importand, then I be a German and my english is not so understandible.
Please could you give me a connect to your friend?
Thanks.
Or could YOU help me? It was very kind.
Kinds
Psimo_de
 
federimau
Old
#77  
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 75
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Psimo_de View Post
hi federimau,
I had a problem with my 9976a, it is in boot loop.
So I think I need a new system with all components.
Your hint to a german friend is for me importand, then I be a German and my english is not so understandible.
Please could you give me a connect to your friend?
Thanks.
Or could YOU help me? It was very kind.
Kinds
Psimo_de
Hi, do you have stock ROM? do you know what version was?
The cell never start?
Start thinking you will need the phone drivers, the usb cable and a PC with all the flash software installed

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes