Post Reply

Find 7a displaying the wrong network carrier

OP cydonian74

4th May 2014, 07:35 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
24 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Is anybody else getting the incorrect carrier logo displaying on their find 7?
I'm on EE 4G in the UK but the carrier logo, and the network being used (apparently) is T Mobile.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-04-07-33-24-833.png
Views:	128
Size:	174.7 KB
ID:	2724599  
4th May 2014, 02:30 PM   |  #2  
Senior Recognized Developer
Flag Owego, NY
Thanks Meter: 24,466
 
13,347 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by cydonian74

Is anybody else getting the incorrect carrier logo displaying on their find 7?
I'm on EE 4G in the UK but the carrier logo, and the network being used (apparently) is T Mobile.

EE is 50% owned by T-mobile
10th May 2014, 01:47 PM   |  #3  
tonybhoy's Avatar
Senior Member
Flag glasgow
Thanks Meter: 63
 
769 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by Entropy512

EE is 50% owned by T-mobile

I'm in Spain for two weeks and it says Orange is my carrier yet the SIM I bought says tuenti



Sent from my X9006 using Xparent Green Tapatalk 2
12th May 2014, 02:59 PM   |  #4  
Senior Recognized Developer
Flag Owego, NY
Thanks Meter: 24,466
 
13,347 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tonybhoy

I'm in Spain for two weeks and it says Orange is my carrier yet the SIM I bought says tuenti



Sent from my X9006 using Xparent Green Tapatalk 2

I bet if you do some searching you'll find that tuenti is an Orange MVNO or has a network sharing agreement with Orange
2nd September 2014, 09:35 AM   |  #5  
Junior Member
Flag Derby
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by cydonian74

Is anybody else getting the incorrect carrier logo displaying on their find 7?
I'm on EE 4G in the UK but the carrier logo, and the network being used (apparently) is T Mobile.


Yes I'm getting that too. although my previous S4 showed EE.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Find 7 and 7a Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank