Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,629 Members 54,358 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

How to enable LTE on Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 3G/LTE

Tip us?
 
svetliol
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 79
Join Date: Mar 2011
Location: Sofia
Default How to enable LTE on Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 3G/LTE

Hello. I have Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 3G/LTE (SM-T325) and since yesterday we have new (the first in our country) LTE network. Now i have a problem - the LTE option is unavailable and i cant use my LTE sim. I have searched in google but did not find a way to enable the LTE.
Please help.
 
m0ngstr0us
Old
#2  
m0ngstr0us's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 216
Join Date: Sep 2011
Location: Singapore
Quote:
Originally Posted by svetliol View Post
Hello. I have Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 3G/LTE (SM-T325) and since yesterday we have new (the first in our country) LTE network. Now i have a problem - the LTE option is unavailable and i cant use my LTE sim. I have searched in google but did not find a way to enable the LTE.
Please help.
Settings > Connections > More Networks > Mobile Networks > Network Modes

Check if 'LTE/WCDMA/GSM' is checked.
LG G3 (D855) Stock
The Exes: Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 LTE (T325)•Sony Xperia Z1 C903•LG G2 D802•Note 8.0 N5120•S4 i9505•Nexus 4•Note 2 N7100•S3 i9300•Note N7000•Tab 7.0+•Sensation Z710e•
Xperia S LT26i•iPhone 4S 32GB•Xperia Arc S LT18i•S2 i9100•iPhone 3GS 32GB•iPhone 2G 8GB


▶︎ 15" rMBP 2.5GHz Core i7 16gb 512gb SSD
▶︎ 11" MBA 1.7GHz Core i5 4gb 64gb SSD

That 'Thanks' button will be enough to make my day if I ever helped.
 
svetliol
Old
#3  
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 79
Join Date: Mar 2011
Location: Sofia
Quote:
Originally Posted by m0ngstr0us View Post
Settings > Connections > More Networks > Mobile Networks > Network Modes

Check if 'LTE/WCDMA/GSM' is checked.
I know that, but my device does not have LTE option to choose.This is regional locked by software becouse the devices for our country didn't need LTE until now.
 
m0ngstr0us
Old
#4  
m0ngstr0us's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 216
Join Date: Sep 2011
Location: Singapore
Quote:
Originally Posted by svetliol View Post
I know that, but my device does not have LTE option to choose.This is regional locked by software becouse the devices for our country didn't need LTE until now.
Ouhh. So prolly u guys will have to wait for the region updates. Or try flashing Asia's firmware?
LG G3 (D855) Stock
The Exes: Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 LTE (T325)•Sony Xperia Z1 C903•LG G2 D802•Note 8.0 N5120•S4 i9505•Nexus 4•Note 2 N7100•S3 i9300•Note N7000•Tab 7.0+•Sensation Z710e•
Xperia S LT26i•iPhone 4S 32GB•Xperia Arc S LT18i•S2 i9100•iPhone 3GS 32GB•iPhone 2G 8GB


▶︎ 15" rMBP 2.5GHz Core i7 16gb 512gb SSD
▶︎ 11" MBA 1.7GHz Core i5 4gb 64gb SSD

That 'Thanks' button will be enough to make my day if I ever helped.
 
svetliol
Old
#5  
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 79
Join Date: Mar 2011
Location: Sofia
Quote:
Originally Posted by m0ngstr0us View Post
Ouhh. So prolly u guys will have to wait for the region updates. Or try flashing Asia's firmware?
Thanks. Will the Malaysia or Singapore work?
 
m0ngstr0us
Old
#6  
m0ngstr0us's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 216
Join Date: Sep 2011
Location: Singapore
Quote:
Originally Posted by svetliol View Post
Thanks. Will the Malaysia or Singapore work?
You can try. I'm from SG and its working fine.
LG G3 (D855) Stock
The Exes: Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 LTE (T325)•Sony Xperia Z1 C903•LG G2 D802•Note 8.0 N5120•S4 i9505•Nexus 4•Note 2 N7100•S3 i9300•Note N7000•Tab 7.0+•Sensation Z710e•
Xperia S LT26i•iPhone 4S 32GB•Xperia Arc S LT18i•S2 i9100•iPhone 3GS 32GB•iPhone 2G 8GB


▶︎ 15" rMBP 2.5GHz Core i7 16gb 512gb SSD
▶︎ 11" MBA 1.7GHz Core i5 4gb 64gb SSD

That 'Thanks' button will be enough to make my day if I ever helped.
 
svetliol
Old
#7  
Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 79
Join Date: Mar 2011
Location: Sofia
Flashed the Singapore, reset the devise and still no success.
 
koopg
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jan 2013
Default same issue

Quote:
Originally Posted by svetliol View Post
Flashed the Singapore, reset the devise and still no success.
any news ?? I having the same issue with sm-p905
I tiered 3 different rom all ready with no luck.

my thread link " [ http://forum.xda-developers.com/gala...8/post55174810 ] "

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


WowWee Mip – Android Accessory Review – XDA Developer TV

The holidays will be here in no time, so why not start thinking about … more

Stream Your Media Files with the New Version of Droid Sync Manager

Android is a Linux-based operating system, but this fact doesn’t put … more

Old but Gold Internet Browser is a Blast from the Past

A Web browser is one of these applications that we can’t live without. We useit … more

Real-World Battery Saving Tips for Android – XDA Developer TV

You need Real-World Battery Saving Tips for your Android device. Our … more