Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Guide] Know your Device: Galaxy S Duos GT-S7562~Root~Odin~CWM~ROM LIST |2014.03.05|

OP brijeshep

10th June 2014, 08:17 AM   |  #21  
vishal.6794's Avatar
Member
Flag AHMEDABAD
Thanks Meter: 3
 
39 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Phone
Quote:
Originally Posted by Himan Boro

Cant We Install The CWM Recovery
Permanently..?
Or Do I Need to.go in download mode and do that everytym If i Want To Go In CWM
Recovery......
I.Followed Steps Properly But
The Problem Is That CWM is not
permanent...After Steps I Can Acces
in CWM But After That If I Reboot
My Phone And Try To Go In CWM
Recovry By Volume- + volume+
+home + power
i enter into Stock Recovery...
Cwm can b used just for once after
installing Recovery.tar/download mode


If you're on a stock ROM, it's possible some file are flashing a stock recovery. Verify both of these are not present
/system/etc/install-recovery.sh
/system/recovery-from-boot.p


if both file are present then use following steps.

  1. install ROOT EXPLORER , ES FILE BROWSER , SOLID EXPLORER or any explorer with root functionality.
  2. just go to /system/etc/ and delete install-recovery.sh file
  3. now again flash cmw
  4. now all done.


don't forget to press thanks
The Following User Says Thank You to vishal.6794 For This Useful Post: [ View ]
18th June 2014, 12:37 PM   |  #22  
av2588's Avatar
Member
Flag Legazpi
Thanks Meter: 16
 
71 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by alkesh95

Cwm is temporary
First this issue should be solved

Remove battery immediately from your phone once Odin displays "PASS" and phone starts vibrating..

***TIP: Remove battery cover first before flashing with Odin so that you can remove your battery immediately***

After that, your phone now has permanent CWM recovery..
The Following 2 Users Say Thank You to av2588 For This Useful Post: [ View ]
7th July 2014, 08:41 AM   |  #23  
Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 12
 
60 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Unhappy cant mount EMMC
Ppl i am not being able to wipe devik cache/install zip from internal sd card due to error with unable to mount Emmc, :'( Please suggest.

Regards,
Sagar
Last edited by sagar0592; 7th July 2014 at 08:45 AM.
24th August 2014, 09:03 AM   |  #25  
Member
Thanks Meter: 5
 
51 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Thumbs up Request for Mods
Can somebody make 2 mods for the latest firmware XXBNE2?

1. No sim icons on status bar.

2. Make the second sim network bar look like the first sim network bar.

Many thanks!
1st September 2014, 02:45 PM   |  #26  
Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 17
 
90 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by sagar0592

Ppl i am not being able to wipe devik cache/install zip from internal sd card due to error with unable to mount Emmc, :'( Please suggest.

Regards,
Sagar

Insert or change the SD card... IDK why the problem is caused but that fixed it
Regards!
2nd September 2014, 05:31 AM   |  #27  
Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 12
 
60 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by meganukebmp

Insert or change the SD card... IDK why the problem is caused but that fixed it
Regards!

Thnx for the reply mate, but m talkin bout internal memory, there is nothing to do with the SD CARD.
2nd September 2014, 02:10 PM   |  #28  
Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 17
 
90 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by sagar0592

Thnx for the reply mate, but m talkin bout internal memory, there is nothing to do with the SD CARD.

Yeah internal memmory also fixes... Idk what the problem is but inserting a memmory card fixes both inetnal and external.

The Following User Says Thank You to meganukebmp For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
galaxy s duos, galaxy s duos rom, gt-s7562
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes