Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,110 Members 39,781 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] About back up, stuck at a file called 5a372fc.0

Tip us?
 
Windsoull
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: May 2013
Default [Q] About back up, stuck at a file called 5a372fc.0

I tried to backup with a CWM-based Recovery, it gets stuck at
Backing up boot image . . .
Backing up recovery.image . . .
Backing up system . . .
5a5372fc.0

And I wait for a long time (About an hour ) it just doesnt move, Is something wrong?
 
zeetherocker
Old
#2  
zeetherocker's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 877
Posts: 774
Join Date: Jan 2012
Location: Bangalore

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Windsoull View Post
I tried to backup with a CWM-based Recovery, it gets stuck at
Backing up boot image . . .
Backing up recovery.image . . .
Backing up system . . .
5a5372fc.0

And I wait for a long time (About an hour ) it just doesnt move, Is something wrong?
Just see if you have enough free space on phone...
If you do and still facing this problem then try to re-install the recovery..! Or just use a different version of it.. Or just go for a different recovery..!
Next time mention the name of your device
---IF I HELPED THEN JUST PRESS THE DAMN BUTTON.. IT MAKES ME FEEL GUD---
 
Windsoull
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: May 2013
Quote:
Originally Posted by zeetherocker View Post
Just see if you have enough free space on phone...
If you do and still facing this problem then try to re-install the recovery..! Or just use a different version of it.. Or just go for a different recovery..!
Next time mention the name of your device
Oh lol sorry, my device is IDEOS S7 Slim, well ill try those things
 
MuhammedRefaat
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 12
Join Date: Aug 2014
Location: Banha
Default Did you made it?

Quote:
Originally Posted by Windsoull View Post
Oh lol sorry, my device is IDEOS S7 Slim, well ill try those things
I just want to know if you succeed to solve this issue, I'm facing the same problem for about three days now and can't figure it out
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes