Post Reply

how can I change System Data size?

OP neonchang

18th June 2014, 09:57 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Mar 2014
I am using LG -D802(G2) 32GB

but I can't use 32gb
because of System data size.

How can I change size of System data?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014-06-180005.png
Views:	97
Size:	96.1 KB
ID:	2804935  
3rd September 2014, 10:55 PM   |  #2  
tedeha's Avatar
Senior Member
Flag saigon
Thanks Meter: 12
 
159 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
??
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank