Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,806,750 Members 43,531 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

LG L9 P769 runs on any GSM network

Tip us?
 
adosin
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 22
Join Date: Sep 2013
Location: Tallahassee
Thumbs up LG L9 P769 runs on any GSM network

LG L9 P769 has the ability to run on any GSM Network. T-Mobile, MetroPCS, AT&T...etc.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	tmp_Screenshot_2014-04-23-09-42-321045593165.jpg
Views:	187
Size:	58.2 KB
ID:	2703735  
 
adosin
Old
#2  
Junior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 22
Join Date: Sep 2013
Location: Tallahassee
Default Running currently on AT&T

Running AntonX's custom tweaked cm11 KK4.4 on p769 with micro sim AT&T Gophone acct.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	tmp_Screenshot_2014-04-23-11-31-49-994371596.png
Views:	151
Size:	73.3 KB
ID:	2703937   Click image for larger version

Name:	tmp_Screenshot_2014-04-23-11-33-13-534621522.png
Views:	146
Size:	103.4 KB
ID:	2703938  
 
boo_radley
Old
#3  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 55
Join Date: Jul 2013
So how to do this?

Sent from my LG-P769 using xda app-developers app
 
Ilxaot
Old
#4  
Ilxaot's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 565
Posts: 1,095
Join Date: May 2013
Location: Parrish
Yeahhh what exactly was the point of this if you don't show us how?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Take a moment to read this.
Romans 1:22 ~ Professing to be wise, they in turn became fools.
Humility is not thinking less of yourself, it is thinking of yourself less.
Veritas Aequitas

My Google+
A glad member of the Anti-Apple regime ^-^
 
adosin
Old
#5  
Junior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 22
Join Date: Sep 2013
Location: Tallahassee
Sorry guys I was just clarifying the question of whether or not it would run on any GSM network.

To do so you just need simply to unlock the phone by purchasing an unlock code online. There are numerous sites that sell and email the code to you within a 24 hr period. I just Googled unlock "LG Optimus L9 P769" (just enter your model). I purchased the unlock code for $7.

Then once your phone is unlocked just purchase sim card from GSM provider you would like to use. Insert sim into phone (find sim slot under battery) and activate phone with new service provider.

*There are two variants of the p769. T-Mobile and MetroPCS. Make sure you get the correct model info from your phone.
The Following User Says Thank You to adosin For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Cobra11Murderer
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 128
Join Date: Oct 2011
Location: Mineral Wells
Quote:
Originally Posted by adosin View Post
Sorry guys I was just clarifying the question of whether or not it would run on any GSM network.

To do so you just need simply to unlock the phone by purchasing an unlock code online. There are numerous sites that sell and email the code to you within a 24 hr period. I just Googled unlock "LG Optimus L9 P769" (just enter your model). I purchased the unlock code for $7.

Then once your phone is unlocked just purchase sim card from GSM provider you would like to use. Insert sim into phone (find sim slot under battery) and activate phone with new service provider.

*There are two variants of the p769. T-Mobile and MetroPCS. Make sure you get the correct model info from your phone.
except on a bootloader that is locked you will have to change the apn settings.. which wont be easy, you have to modify a file by yourself..
 
adosin
Old
(Last edited by adosin; 4th September 2014 at 12:52 PM.) Reason: mistake
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 8
Posts: 22
Join Date: Sep 2013
Location: Tallahassee
Quote:
Originally Posted by Cobra11Murderer View Post
except on a bootloader that is locked you will have to change the apn settings.. which wont be easy, you have to modify a file by yourself..
I also have p769 with locked bootloader running kuma82's custom ROM for locked BL. Of which I've never had to manually add APN's. However I have had to add APN to unlocked BL version with custom ROM and doing so is actually quite simple.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes