Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Weird screen glitches (4.4.4)

OP dilyn

25th June 2014, 11:12 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
So I used a guide a few months back to make my HTC One into the Google Play edition. Today I finally got around to installing some updates. I went to 4.4.3 and installed it, and then noticed that there was another update out, 4.4.4, and went ahead and it installed that as well. Everything came out fine, but I'm having some issues:
The biggest is a flickering kind of screen glitch - I've attached a photo. I can't take screenshots anymore, either; it tells me that 'storage may be in use'. It goes away if I swipe or change something, but always comes back if I, say, reopen the keyboard. It happens everywhere, including the status bar.
The powerdown menu also no longer displays. My screen simply goes dark like it does when the menu opens, but it doesn't display the options. It still functions as if it's there, as I've been able to use it to shut down my phone.

I haven't been able to find anything online about it - perhaps I should just roll back to the last version I was running if I can't figure this out.

Anybody know? Wasn't having issues like this before.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Picture 14.jpg
Views:	24
Size:	222.7 KB
ID:	2817469  
8th September 2014, 05:14 AM   |  #2  
ripin150's Avatar
Senior Member
Flag Abilene, TX
Thanks Meter: 64
 
166 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by dilyn

So I used a guide a few months back to make my HTC One into the Google Play edition. Today I finally got around to installing some updates. I went to 4.4.3 and installed it, and then noticed that there was another update out, 4.4.4, and went ahead and it installed that as well. Everything came out fine, but I'm having some issues:
The biggest is a flickering kind of screen glitch - I've attached a photo. I can't take screenshots anymore, either; it tells me that 'storage may be in use'. It goes away if I swipe or change something, but always comes back if I, say, reopen the keyboard. It happens everywhere, including the status bar.
The powerdown menu also no longer displays. My screen simply goes dark like it does when the menu opens, but it doesn't display the options. It still functions as if it's there, as I've been able to use it to shut down my phone.

I haven't been able to find anything online about it - perhaps I should just roll back to the last version I was running if I can't figure this out.

Anybody know? Wasn't having issues like this before.

Bump, same problem, same situation. Rolled back to 4.4.3 for now
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes