Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,802,957 Members 39,307 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[HELP] Softbrick which I can't use RSD (Unknown Device)

Tip us?
 
hralm
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Oct 2012
Default [HELP] Softbrick which I can't use RSD (Unknown Device)

Hi,

First of all, excuse some error typing. My english is better reading than writing!

To go direct to the point, I, by mistake, erased BMM via app. Then I did a reboot and the problem occur.

The thing is: On this phone, I haven't BMM or Safestrap to do the kexec thing to load the ROM. I think with fastboot command and the right file I was able to resolve the problem. BUT, the phone in Windows is recognized as UNKNOWN DEVICE, and even on other pcs with Windows (which I installed the moto drivers to test too, either in x86 or x64) it still is not recognized. In Linux world I'm new (using Sabayon). I installed the fastboot and adb (its working), but I don't know how to install the proper driver for the razr to try in.

Today I found this thread http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2047750 and after reading it and searching, I found this too: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2055839. I think this case is possible my situation too.

I just want a way to restore this phone. Preferably, if possible, just installing again the BMM in some way, or, at least, take it recognizable in windows to flash in RSD.
 
p34c3m4k3r
Old
#2  
p34c3m4k3r's Avatar
Member
Thanks Meter 16
Posts: 40
Join Date: Jan 2012
Location: Rio de Janeiro - RJ
Did you solve your problem? Long time since I've been here, last time.
 
hralm
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Oct 2012
No! Since I was expecting to the support of the people here...

I being busy these days and don't have time to try to figure out how to solve this problem.

Thanks for your concern.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes