Google Maps, My Maps, YouTube, Androidify, Slides, Music Updated–Here’s What’s New

In the last few weeks, Google has been … more

SuperSU BETA: Root Android Lollipop on Stock Kernel

Up until now, if you wanted to get root on Android 5.0, you needed to flash a modified … more

Android App Review: Get Amaze with Material Design – XDA TV

Material Design is all the buzz in the Android world right now. Android 5.0 … more

Small But Eternal: HTC Explorer Receives Unofficial CM12

When HTC officially announced the HTC Explorer, they most likely weren’t … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Bad camera in 4.4.2?

OP ммм

9th June 2014, 06:10 PM   |  #11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Is anybody got same problem?
14th June 2014, 05:50 PM   |  #12  
s27moto's Avatar
Senior Member
Flag Tehran
Thanks Meter: 170
 
324 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
i think it's because your phone cant focus !
try other app with fix focus options
15th June 2014, 12:10 PM   |  #13  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
What do you mean - cant focus? I hold the phone, tap "shot" and after green square appears, phone makes the focused photo. On my examples you can see very noisy photos on KitKat, at first.
3rd September 2014, 06:49 PM   |  #14  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
18 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Any news in, guys?)
11th September 2014, 03:09 AM   |  #15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Quote:
Originally Posted by jldr

On KitKat my rear facing camera in SnapChat stretches the pictures vertically. What's odd is that it worked fine for the first few pictures. Anyone else have that problem?

I've been having this issue ever since the update and no one seems to have an answer! It's annoying as crap...
11th September 2014, 06:20 PM   |  #16  
Member
Flag Spring Lake, NC
Thanks Meter: 16
 
86 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
More
Bad camera in 4.4.2?
Quote:
Originally Posted by Frageran

I've been having this issue ever since the update and no one seems to have an answer! It's annoying as crap...



Give this a shot: http://forum.xda-developers.com/show...postcount=4149



It's the Moto G2 camera and it is running great on my Maxx. I'm running rooted stock VZW 4.4.2.

Edit: switched back to stock camera, the Moto G2 camera broke tethering.
Last edited by Johnny Wong; 12th September 2014 at 06:15 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes