Post Reply

[DOWNLOAD] Consolidated audio: alarms, notifications, ringtones and camera/ui sounds

OP obvious

16th January 2014, 11:35 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 72
 
216 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
I've uploaded a consolidated copy of all the alarms, notifications, ringtones and ui sounds from the roms that have been posted here with duplicates removed to :-

http://www.solidfiles.com/d/cb7b321e8b/ Extract and copy to your internal storage (or to /system/media if you have root)

For completeness, here are the boot animations :-

http://www.solidfiles.com/d/ba2db7e6d4/ Extract and rename desired animation to bootanimation.zip and copy to /system/media (root required)

The above ripped from cm11, infusion, kk+1.1 and nexus builds with thanks and credit to original coders+cooks

Edit: Be careful with permissions guys. I find that 0755 rwx r-x r-x works for me on any files/folders created. Overall I'd advise just to stick the audio folder in external storage rather than the system partition. Messing with your system partition can stop android from completing boot.
Last edited by obvious; 17th January 2014 at 03:39 PM.
The Following 6 Users Say Thank You to obvious For This Useful Post: [ View ]
17th January 2014, 02:44 AM   |  #2  
Junior Member
Flag Brighton
Thanks Meter: 3
 
19 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by obvious

I've uploaded a consolidated copy of all the alarms, notifications, ringtones and ui sounds from the roms that have been posted here with duplicates removed to :-

http://www.solidfiles.com/d/cb7b321e8b/ Extract and copy to your internal storage (or to /system/media if you have root)

For completeness, here are the boot animations :-

http://www.solidfiles.com/d/ba2db7e6d4/ Extract and rename desired animation to bootanimation.zip and copy to /system/media (root required)

The above ripped from cm11, infusion, kk+1.1 and nexus builds with thanks and credit to original coders+cooks

Thanks!

I'm having a problem though :/ I'm on uk retail 4.4.2 rooted with CWM, I've copied the audio folder to /system/media and merged. When I try to choose a ringtone or notification, choosing "media storage" to select the tone, I can see all of the new tones but when I click on any of them they all just do a "dong" noise, whereas before it would play the ringtone/notification. The same happens when I try to change the alarm tone. I can play the ringtones fine in ES file explorer, so it seems the copying went fine.

I just tested the alarm using a different tone and it played the correct alarm tone when it went off, but any ideas how I can get the "media storage" option to play the tones when I am selecting them as it did previously?

Hope this makes sense, it's 2:42am and I've just finished a 14hr shift... I'm probably doing something really obviously wrong!

EDIT: I've tried clearing the cache/data in the media storage app, but after a reboot I'm getting the same "dong" instead of the ringtone previews still... :/

xTx
Last edited by tee_pot; 17th January 2014 at 03:26 AM. Reason: additional info
17th January 2014, 06:02 AM   |  #3  
tarkin88's Avatar
Senior Member
México
Thanks Meter: 38
 
182 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
I want the WP8 Sonds i love it
17th January 2014, 10:24 AM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 72
 
216 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
@tee_pot try setting permissions as in or put them all in internal storage instead.
17th January 2014, 11:11 AM   |  #5  
Junior Member
Flag Brighton
Thanks Meter: 3
 
19 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Permissions are as you suggest:Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1389956952979.jpg
Views:	185
Size:	52.9 KB
ID:	2521498

I'm at work so can't try on the sdcard yet... I guess I'll have to delete all from system to avoid duplicates showing up?

xTx


Sent from my XT1032 using xda app-developers app
17th January 2014, 02:21 PM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 72
 
216 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
Quote:
Originally Posted by tee_pot

Permissions are as you suggest:Attachment 2521498

I'm at work so can't try on the sdcard yet... I guess I'll have to delete all from system to avoid duplicates showing up?

xTx


Sent from my XT1032 using xda app-developers app


Something odd going on. Using various root explorers I can paste into /system/media/audio but then the files/folders disappear. It works if I just put an audio folder in the user storage
19th January 2014, 02:36 PM   |  #7  
Junior Member
Flag Brighton
Thanks Meter: 3
 
19 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by obvious

Something odd going on. Using various root explorers I can paste into /system/media/audio but then the files/folders disappear. It works if I just put an audio folder in the user storage

finally a day off so I do some testing!

I can paste fine into /system/media/audio (I use FX as the file browser with the root addon) and the files and folders are there. They even appear when you select them in ringtone/notification/alarm... for me it's just the preview that doesn't work, just get an error "dong" noise... selecting seems to work ok though, at least for alarm and ringtone (not tested notifications yet).

I just copied the alarms, notifications and ringtones folders from /system/media/audio to /sdcard/media/audio and the preview works fine!

Definitely something weird happening, but at least I can preview the tones again...

xTx
12th September 2014, 09:54 AM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 6
 
51 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Change the properties as below and u are good to go. No more "dong" sound!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-09-12-16-39-42.png
Views:	90
Size:	94.0 KB
ID:	2934093   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-09-12-16-39-57.png
Views:	89
Size:	99.4 KB
ID:	2934094  

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Moto G Themes and Apps by ThreadRank