Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,110 Members 40,048 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Stock Firmware 4.4.2 SM-G900A G900AUCU1ANCE

Tip us?
 
WickedWayz
Old
#41  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by hyelton View Post
Here is a fast mirror hosted on my server

http://storagecow.eu/index.php?dir=X...S5%2FAT%26T%2F
I download this file from the server and it a zip file. I unzipped and now it Md5 file, there no four files in this file. Any ideas?
 
hyelton
Old
#42  
hyelton's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,436
Posts: 5,024
Join Date: May 2010
Location: Wilmington

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by WickedWayz View Post
I download this file from the server and it a zip file. I unzipped and now it Md5 file, there no four files in this file. Any ideas?
That's the firmware you flash.

Sent from my D6503 using Tapatalk
My Build: ASRock 970 Extreme4 | Amd FX-6300 OC to 4.5Ghz | Nvidia GTX-650-Ti | 8GB 1600 | 120GB Samsung 840 SSD | 500GB Hard Drive | Windows 7 Pro | NZXT 810 White Case.
Current Phone: Sony Xperia Z1 (White)

Check out my Personal site and Photography www.hunterspad.com

Please Click Thanks If I helped you in any way!
If you need anything Hosted Or mirrored: Send a PM my Way
My Server Specs: 24X Intel Xeon E5-2620 2.1Ghz,32GB Ram,2TB HD
 
michintom
Old
#43  
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 141
Join Date: Jul 2010
Location: Eastvale

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by c4pta1ntr1ps View Post
I tried flashing the csc file and it failed... now i have no mobile data... help!

still reading around but odin seems to fail on auth for the ap file....

So after walking away for a bit and trying again it worked... But still no mobile data

OK... tried flashing ap alone and it fixed it flashing all at once didnt for some reason... just to let those who have similar issues know
You need to manually input the APN.
 
WickedWayz
Old
#44  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 17
Join Date: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by hyelton View Post
That's the firmware you flash.

Sent from my D6503 using Tapatalk
I know that the firmware but what do you use. In odin which button do we press ( BL, AP, CP, CSC). Like I said I don't see 4 individual files when extracted. Just one.

Or do we just flash another way. I know I'm missing something obvious but what is that?
 
hyelton
Old
#45  
hyelton's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,436
Posts: 5,024
Join Date: May 2010
Location: Wilmington

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by WickedWayz View Post
I know that the firmware but what do you use. In odin which button do we press ( BL, AP, CP, CSC). Like I said I don't see 4 individual files when extracted. Just one.

Or do we just flash another way. I know I'm missing something obvious but what is that?
There's no 4 files... There's only one which includes everything. Use AP

Sent from my D6503 using Tapatalk
My Build: ASRock 970 Extreme4 | Amd FX-6300 OC to 4.5Ghz | Nvidia GTX-650-Ti | 8GB 1600 | 120GB Samsung 840 SSD | 500GB Hard Drive | Windows 7 Pro | NZXT 810 White Case.
Current Phone: Sony Xperia Z1 (White)

Check out my Personal site and Photography www.hunterspad.com

Please Click Thanks If I helped you in any way!
If you need anything Hosted Or mirrored: Send a PM my Way
My Server Specs: 24X Intel Xeon E5-2620 2.1Ghz,32GB Ram,2TB HD
 
Dyone Aliano
Old
#46  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jun 2014
Default Don't Update OTA

I flash with Odin but not update with OTA, what should I do to receive updates?
 
dabl198327
Old
#47  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 15
Join Date: Dec 2013
has anyone come up with a successful flash with the stock firmware? i may be trading this off soon and id like a fresh system to be installed beforehand. thanks in advance
 
TheXRated1
Old
#48  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Nov 2011
I flashed correctly with the files, everything is great but it always fails on the OTA update. What other steps do I need to perform in order to receive OTA updates? Knox hasn't tripped, everything is back to official, but OTA keeps failing after rebooting to install!

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes