Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Harmon/Kardon With Viper4Android?

OP BLUuuE83

24th May 2014, 05:00 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
29 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Will installing the harmon/kardon audio break Viper4Android? I have Viper4Android installed atm, but I want the harmon/kardon audio. Is it worth it to install harmon/kardon or should I just stay on Viper4Android?
12th September 2014, 08:13 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 91
 
415 posts
Join Date:Joined: May 2014
More
I'd like to know if it's worth it too as I also have HK, but have heard many ppl say V4A is even better.

RockStar2005
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes