Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Xposed Modules for Note 3

OP JazonX

22nd April 2014, 09:42 AM   |  #11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Xblast tools doesn't fully work for me, only few options are working. Do I need to disable touchwiz on on Note 3 N9005?
Cannot select color setting for any of the options/menus. Tried to set customize test in status bar but doesn't work.
Last edited by pawaria; 22nd April 2014 at 09:50 AM. Reason: corrected typos
22nd April 2014, 11:19 AM   |  #12  
Senior Member
Flag Prishtina
Thanks Meter: 69
 
292 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
GravityBox is amazing, but it is for vanilla/aosp roms, and definitely not for Samsung phones.

I'd recommend Wanam Xposed, Boot Manager, App Settings (read if you need it), Greenify, and Xposed GEL Settings if you use Google Now Launcher
13th September 2014, 11:44 PM   |  #13  
Senior Member
Flag Colchester
Thanks Meter: 218
 
1,229 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by Killberty

Gravity Box
XuiMod
NotifyClean
MinMinGuard



Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app

Can I use gravity box on stock tw ROM??
14th September 2014, 01:00 AM   |  #14  
graydiggy's Avatar
Recognized Contributor
Flag Houma, LA
Thanks Meter: 2,412
 
4,487 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dodgebizkit

Can I use gravity box on stock tw ROM??

Yes you can. It works quite well.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes