Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,709 Members 47,230 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[CUSTOM ROM] CyanoKat for micromax a65 & DTC gt7 [SC6820]

Tip us?
 
akhbh
Old
#21  
akhbh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 120
Posts: 114
Join Date: Jan 2014
Location: Varanasi, India
Quote:
Originally Posted by sssomnath474 View Post
Will it work on Micromax a27?

MY BLOG: akhbh8.blogspot.com

Devices:
1.Sony XPERIA E (New Device, got as a gift]
2.Samsung Galaxy Pocket (My First ANDROID, LEFT IT)
3.Micromax A27 BOLT (poor performance)

===============
------- My Works on XDA --------
===============
 
sssomnath474
Old
#22  
sssomnath474's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 106
Posts: 173
Join Date: Mar 2012
Location: mars :P
Quote:
Originally Posted by akhbh View Post
Will it work on Micromax a27?
a27 is actually mdpi maybe u need to change all mdpi to hdpi and u have to resize it ....and then it may work
 
akhbh
Old
#23  
akhbh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 120
Posts: 114
Join Date: Jan 2014
Location: Varanasi, India
Quote:
Originally Posted by sssomnath474 View Post
a27 is actually mdpi maybe u need to change all mdpi to hdpi and u have to resize it ....and then it may work
Can you provide hints on how to resize. I have ported roms for other phone but never resized

MY BLOG: akhbh8.blogspot.com

Devices:
1.Sony XPERIA E (New Device, got as a gift]
2.Samsung Galaxy Pocket (My First ANDROID, LEFT IT)
3.Micromax A27 BOLT (poor performance)

===============
------- My Works on XDA --------
===============
 
sssomnath474
Old
#24  
sssomnath474's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 106
Posts: 173
Join Date: Mar 2012
Location: mars :P
Quote:
Originally Posted by akhbh View Post
Can you provide hints on how to resize. I have ported roms for other phone but never resized
srry i said wrong a65 is hdpi and u must convert it too mdpi to work on a27...i will suggest u to use a35's cyanokat inverse it will work perfectly on a27 beacuase as per my knowledge i know a27 and a35 are clones..a65 is bit diffrent
The Following User Says Thank You to sssomnath474 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
akhbh
Old
#25  
akhbh's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 120
Posts: 114
Join Date: Jan 2014
Location: Varanasi, India
Quote:
Originally Posted by sssomnath474 View Post
srry i said wrong a65 is hdpi and u must convert it too mdpi to work on a27...i will suggest u to use a35's cyanokat inverse it will work perfectly on a27 beacuase as per my knowledge i know a27 and a35 are clones..a65 is bit diffrent
well a35 resolution is bigger than a27. So, guide me on how to resize coz its working on a27

MY BLOG: akhbh8.blogspot.com

Devices:
1.Sony XPERIA E (New Device, got as a gift]
2.Samsung Galaxy Pocket (My First ANDROID, LEFT IT)
3.Micromax A27 BOLT (poor performance)

===============
------- My Works on XDA --------
===============
 
pritish sahoo
Old
#26  
Member
Thanks Meter 79
Posts: 67
Join Date: Feb 2014
Location: jajpur

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by akhbh View Post
well a35 resolution is bigger than a27. So, guide me on how to resize coz its working on a27
a35 & a27 are pure clones a35 roms will definitely work on a27 u just do change ur display density(in build.prop) to 240 then i guess it will work
Tags
a65, dtc gt7, micromax a65, mmx a65, sc6820
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes