Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,320 Members 38,369 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

cm 11 jenkins builds discussion thread

Tip us?
 
Rhievaldo
Old
#31  
Rhievaldo's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1,781
Posts: 799
Join Date: Jun 2013
Location: Gresik
replace camera.apk from cm11 xperia m, and video working but result is green screen.. i guess it cause surfaceflinger
Letís write all the mistakes down in the sand
And let the wind of forgiveness erase it away
Happy Idul Fitri, Minal Aidin wal Faidzin


 


 
My Facebook : Go Here | RR Team FB Group : Go Here | RR Team Blog : Go Here

The Following User Says Thank You to Rhievaldo For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Gilly10
Old
#32  
Gilly10's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 154
Posts: 490
Join Date: Sep 2012
Anyone on RC9 & experiencing Wi-Fi connection issues?

I can see my AP, I input the password, but it just says saved etc. It doesn't connect, still doesn't even when I manually press the connect option in AP settings.

Only way is to first enable Airplane mode & then disable, then it'll connect to Wi-Fi.

Was using RC7 previously & experienced no such issue, did a complete format (data, system) before flashing RC9.
Current Devices:
--------------------------
Nexus 7 2012 (KK 4.4.4)
Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (KK 4.4.2)
Acer Iconia B1-710 (JB 4.1.2)
Samsung Galaxy Ace (CM 11.0)
Samsung Galaxy Y (GB 2.3.6)

--------------------------
 
Somebod y
Old
#33  
Somebod y's Avatar
Member
Thanks Meter 25
Posts: 96
Join Date: Aug 2012
No problem with Wi-Fi on RC9 here
 
halukilhan
Old
#34  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 5
Join Date: Mar 2012
Location: istanbul
Quote:
Originally Posted by Gilly10 View Post
Anyone on RC9 & experiencing Wi-Fi connection issues?

I can see my AP, I input the password, but it just says saved etc. It doesn't connect, still doesn't even when I manually press the connect option in AP settings.

Only way is to first enable Airplane mode & then disable, then it'll connect to Wi-Fi.

Was using RC7 previously & experienced no such issue, did a complete format (data, system) before flashing RC9.
I have same problem. Even it connect wi-fi it disconnects after some time. Worst thing is it still seems connected in notification bar...
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes