Post Reply

[REF] How to add Reboot to power menu (updated 10/21/2010)

OP untermensch

28th August 2014, 07:41 PM   |  #271  
tawfik badawi's Avatar
Member
Thanks Meter: 25
 
56 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
when i reassemble the apk i can't change it to rw-r-r-
so i tried to make a flashable zip but im recovery it keep telling me (status 0) installation aborted
28th August 2014, 10:19 PM   |  #272  
parkerj7uc's Avatar
Senior Member
Cincinnati
Thanks Meter: 658
 
623 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tawfik badawi

when i reassemble the apk i can't change it to rw-r-r-
so i tried to make a flashable zip but im recovery it keep telling me (status 0) installation aborted

rw-r- r are the permissions you have to give it thru root explorer when you push it to your phone. If you can't change it than its possible your not rooted. What recovery are you trying to flash it thru? Stock or custom?

http://i.imgur.com/0OBoXTC.jpg
The Following User Says Thank You to parkerj7uc For This Useful Post: [ View ]
29th August 2014, 01:11 PM   |  #273  
tawfik badawi's Avatar
Member
Thanks Meter: 25
 
56 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by parkerj7uc

rw-r- r are the permissions you have to give it thru root explorer when you push it to your phone. If you can't change it than its possible your not rooted. What recovery are you trying to flash it thru? Stock or custom?

http://i.imgur.com/0OBoXTC.jpg

Don't worry my phone is rooted . I'm using clockwold mod recovery touch , I used root explorer to make some apps system apps and removed some apps from system .
Last edited by tawfik badawi; 29th August 2014 at 01:13 PM.
31st August 2014, 04:26 PM   |  #274  
tawfik badawi's Avatar
Member
Thanks Meter: 25
 
56 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by parkerj7uc

rw-r- r are the permissions you have to give it thru root explorer when you push it to your phone. If you can't change it than its possible your not rooted. What recovery are you trying to flash it thru? Stock or custom?

http://i.imgur.com/0OBoXTC.jpg

Now i know why "I was trying to change permissions from a wrong directory
sorry and thanks for your help
The Following User Says Thank You to tawfik badawi For This Useful Post: [ View ]
15th September 2014, 08:37 PM   |  #275  
tawfik badawi's Avatar
Member
Thanks Meter: 25
 
56 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Donate to Me
More
hey again
i'v done it all but i can't find ::invoke-static {v0, v1}, Lcom/android/internal/app/ShutdownThread;->shutdown(Landroid/content/Context;Z)V::
anyware .
so i'v searched and searched and searched before asking
and i have found it on a file called PowerDialog.smali
what should i do now pal ?
HELP
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	???? ?????.png
Views:	20
Size:	121.8 KB
ID:	2938484  
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Vibrant Android Development by ThreadRank