Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,088 Members 39,462 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Cubot X6, Cheapest 8-Core Smartphone: Less Vibrant, but Agiler

Tip us?
 
kikka2411
Old
#151  
kikka2411's Avatar
Member
Thanks Meter 13
Posts: 42
Join Date: Jun 2013
Location: Messina
Quote:
Originally Posted by sao150326 View Post
Hi to all,
Anybody knows if Framaroot works fine with Cubot X6 Stock Rom v 1.1 too?

(see attached image)


TIA,


[]ŽEdu - Br
Yep it does, SUPERSU , BARAHIR
The Following User Says Thank You to kikka2411 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
sao150326
Old
#152  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jun 2013
Location: Sao Paulo
Wink Framaroot and Stock Rom v1.1

Quote:
Originally Posted by kikka2411 View Post
Yep it does, SUPERSU , BARAHIR
Thank you very much , IŽll try.

[]Žs Edu-Br
 
evil grandfather
Old
(Last edited by evil grandfather; 11th September 2014 at 06:59 AM.)
#153  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Sep 2014
Red face a moment of humor

a moment of humor

No Cubot X6
Attached Images
File Type: jpg Cubot x6.jpg - [Click for QR Code] (64.8 KB, 55 views)
 
Antrim_Man
Old
#154  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Sep 2014
I got one of these phones this week and I am returning it. Keypad is impossible to use. You have to press the bottom of a letter to get the one below to work. So fraustrating.
 
rincal
Old
#155  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by Antrim_Man View Post
I got one of these phones this week and I am returning it. Keypad is impossible to use. You have to press the bottom of a letter to get the one below to work. So fraustrating.
You probably have a defective device, i would return for replacement - mine is working perfectly.
 
Antrim_Man
Old
#156  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Sep 2014
Quote:
Originally Posted by rincal View Post
You probably have a defective device, i would return for replacement - mine is working perfectly.
Yeah, going to give it another shot. Especially as I ordered a leather cover
 
rincal
Old
#157  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by Antrim_Man View Post
Yeah, going to give it another shot. Especially as I ordered a leather cover
fully agree - this phone isn't perfect but is awesome for the price.

Just an after thought, don't know if there is a way to re-calibrate the screen - maybe someone here with expert knowledge could say if it's possible and if so how.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes