Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Camera fails to launch

OP kilroy1stcav

20th April 2014, 01:46 AM   |  #1  
kilroy1stcav's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
191 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Click image for larger version

Name:	tmp_Screenshot952014-04-19-13-56-43-1150830371.png
Views:	191
Size:	91.7 KB
ID:	2696987Anyone else having this problem with their new S5?
20th April 2014, 03:14 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 17
 
86 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by kilroy1stcav

Attachment 2696987Anyone else having this problem with their new S5?

Do you use snapchat? I had this issue occasionally happen to my GS4 when I had switched from snapchat camera to another app or the home screen and then to the stock samsung camera.

I solved it by closing both apps and restarting the one that I needed. I haven't experienced this issue with my GS5 yet, but I've been using it for less than 24 hours.
The Following User Says Thank You to TCM55 For This Useful Post: [ View ]
20th April 2014, 03:26 AM   |  #3  
lilsalmon's Avatar
Senior Member
Flag Northampton, PA
Thanks Meter: 28
 
115 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Yep. Returned mine yesterday for a replacement yesterday. Factory reset 3 times and even had the Samsung rep wipe it from scratch with Samsung image. No dice. Said it was a hardware failure. Get it returned soon.

Sent from my SM-G900V using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to lilsalmon For This Useful Post: [ View ]
20th April 2014, 03:30 AM   |  #4  
kilroy1stcav's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 19
 
191 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
No, just using stock apps. Thanks for the advice, heading in now to get replaced!
20th April 2014, 03:33 AM   |  #5  
Lodaserves's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
210 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Just replaced it with new..
16th September 2014, 11:49 PM   |  #6  
jay_ingale's Avatar
Senior Member
Flag Thane
Thanks Meter: 15
 
190 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Facing the same Issue on T-mobile SM G900T.
Talked to Samsng support online, but they say that replacements aren't a part of Samsung's policy. Bull****. Should've got myself a M8 :/
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-09-15-11-55-30.png
Views:	22
Size:	109.0 KB
ID:	2939752  
17th September 2014, 12:30 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
27 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Verizon acknowledges S5 camera failure
http://www.droid-life.com/wp-content..._see____-2.png

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes