Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more

Do You Use Recents as a Task Switcher?

Google introduced a revamped Recents interface with Lollipop in the hopes of making it easier for … more

YU Yureka All-in-One ToolBox (CM12S Only)

This packed toolbox by XDA Senior Member gohel.vishal makes many useful tweaks … more

Sony Xperia Z4 Forum Now Available

Sony’s Xperia line has seen plenty of development on XDA, and now that the Xperia Z4 has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Camera fails to launch

20th April 2014, 12:46 AM |#1  
kilroy1stcav's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
196 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
Click image for larger version

Name:	tmp_Screenshot952014-04-19-13-56-43-1150830371.png
Views:	241
Size:	91.7 KB
ID:	2696987Anyone else having this problem with their new S5?
 
 
20th April 2014, 02:14 AM |#2  
Member
Thanks Meter: 17
 
86 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Quote:
Originally Posted by kilroy1stcav

Attachment 2696987Anyone else having this problem with their new S5?

Do you use snapchat? I had this issue occasionally happen to my GS4 when I had switched from snapchat camera to another app or the home screen and then to the stock samsung camera.

I solved it by closing both apps and restarting the one that I needed. I haven't experienced this issue with my GS5 yet, but I've been using it for less than 24 hours.
The Following User Says Thank You to TCM55 For This Useful Post: [ View ]
20th April 2014, 02:26 AM |#3  
lilsalmon's Avatar
Senior Member
Flag Northampton, PA
Thanks Meter: 38
 
145 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Yep. Returned mine yesterday for a replacement yesterday. Factory reset 3 times and even had the Samsung rep wipe it from scratch with Samsung image. No dice. Said it was a hardware failure. Get it returned soon.

Sent from my SM-G900V using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to lilsalmon For This Useful Post: [ View ]
20th April 2014, 02:30 AM |#4  
kilroy1stcav's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 20
 
196 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
No, just using stock apps. Thanks for the advice, heading in now to get replaced!
20th April 2014, 02:33 AM |#5  
Lodaserves's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
210 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Just replaced it with new..
16th September 2014, 10:49 PM |#6  
jay_ingale's Avatar
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 15
 
194 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
More
Facing the same Issue on T-mobile SM G900T.
Talked to Samsng support online, but they say that replacements aren't a part of Samsung's policy. Bull****. Should've got myself a M8 :/
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-09-15-11-55-30.png
Views:	36
Size:	109.0 KB
ID:	2939752  
16th September 2014, 11:30 PM |#7  
Member
Thanks Meter: 1
 
34 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Verizon acknowledges S5 camera failure
http://www.droid-life.com/wp-content..._see____-2.png
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes