Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,597 Members 51,129 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] [4.4.4] ParanoidAndroid 4+

Tip us?
 
jluiscc25
Old
#951  
jluiscc25's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 145
Join Date: Oct 2012
Location: Mexico City
Quote:
Originally Posted by abbychauhan View Post
Yep wipe everything then flash


---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------


Everything means everything.. go to mounts in Cwm recovery and format everything.. EVERYTHING.. and then flash the new one
still the same, when formating the only thing that i get error is on the modems, but everthing else is format perfectly
 
abbychauhan
Old
#952  
abbychauhan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 715
Posts: 1,117
Join Date: Dec 2013
Location: JAIPUR
Quote:
Originally Posted by jluiscc25 View Post
still the same, when formating the only thing that i get error is on the modems, but everthing else is format perfectly
No problem.. continue with flashing..
The Following User Says Thank You to abbychauhan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jluiscc25
Old
#953  
jluiscc25's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 145
Join Date: Oct 2012
Location: Mexico City
Quote:
Originally Posted by abbychauhan View Post
No problem.. continue with flashing..
well the problem is that i can't T.T, even formating everythin i get the same error, even i format the sdcard and nothing T.T
 
abbychauhan
Old
(Last edited by abbychauhan; Yesterday at 09:47 AM.)
#954  
abbychauhan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 715
Posts: 1,117
Join Date: Dec 2013
Location: JAIPUR
Quote:
Originally Posted by jluiscc25 View Post
well the problem is that i can't T.T, even formating everythin i get the same error, even i format the sdcard and nothing T.T
Same error means Can't install over new one? .. this should not happen.. check ur downloaded zip is not corrupted .. also start from scratch.. follow instruction from OP by flashing boot.img via fastboot and then wipe Everything and then flash

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

Quote:
Originally Posted by jluiscc25 View Post
well the problem is that i can't T.T, even formating everythin i get the same error, even i format the sdcard and nothing T.T
Follow this

Try to flash again..
1. POWER OFF THE PHONE
2. HOLD VOL+ AND PLUG USB TO BOOT INTO FASTBOOT (BLUE LED)
3. fastboot flash boot boot.img (from zip file)
4. fastboot reboot
5. ENTER RECOVERY (on boot led will be violet for 3'', during this period press vol+)
6. FACTORY RESET
7. WIPE CACHE & DALVIK CACHE
8. INSTALL ROM AND GAPPS
9. REBOOT


After 5th point in Recovery go to mounts and storage and then Format boot, format system, format catche, format data, format everything u see..including SD card but Except SDcard1 (ofc).. And then move to 6th point.
The Following User Says Thank You to abbychauhan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jluiscc25
Old
#955  
jluiscc25's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 145
Join Date: Oct 2012
Location: Mexico City
Quote:
Originally Posted by abbychauhan View Post
Same error means Can't install over new one? .. this should not happen.. check ur downloaded zip is not corrupted .. also start from scratch.. follow instruction from OP by flashing boot.img via fastboot and then wipe Everything and then flash

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------


Follow this

Try to flash again.. <br />
1. POWER OFF THE PHONE<br />
2. HOLD VOL+ AND PLUG USB TO BOOT INTO FASTBOOT (BLUE LED)<br />
3. fastboot flash boot boot.img (from zip file)<br />
4. fastboot reboot<br />
5. ENTER RECOVERY (on boot led will be violet for 3'', during this period press vol+) <br />
6. FACTORY RESET<br />
7. WIPE CACHE & DALVIK CACHE<br />
8. INSTALL ROM AND GAPPS<br />
9. REBOOT<br />
<br />
<br />
After 5th point in Recovery go to mounts and storage and then Format boot, format system, format catche, format data, format everything u see.. Except SDcard1 (ofc).. And then move to 6th point.
well i re-download the .zip and the same, later this morning i'll do the OP instructions from scratch as you said, because right now i'm on my tablet, i'll ask for help again if something goes wrong :P, thanks or the help so far
 
jluiscc25
Old
#956  
jluiscc25's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 145
Join Date: Oct 2012
Location: Mexico City
Quote:
Originally Posted by abbychauhan View Post
Same error means Can't install over new one? .. this should not happen.. check ur downloaded zip is not corrupted .. also start from scratch.. follow instruction from OP by flashing boot.img via fastboot and then wipe Everything and then flash

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------


Follow this

Try to flash again..
1. POWER OFF THE PHONE
2. HOLD VOL+ AND PLUG USB TO BOOT INTO FASTBOOT (BLUE LED)
3. fastboot flash boot boot.img (from zip file)
4. fastboot reboot
5. ENTER RECOVERY (on boot led will be violet for 3'', during this period press vol+)
6. FACTORY RESET
7. WIPE CACHE & DALVIK CACHE
8. INSTALL ROM AND GAPPS
9. REBOOT


After 5th point in Recovery go to mounts and storage and then Format boot, format system, format catche, format data, format everything u see..including SD card but Except SDcard1 (ofc).. And then move to 6th point.
Sir. I Have to thank you a lot, now i'm on PA lastest rom Thanks
 
abbychauhan
Old
#957  
abbychauhan's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 715
Posts: 1,117
Join Date: Dec 2013
Location: JAIPUR
Quote:
Originally Posted by jluiscc25 View Post
Sir. I Have to thank you a lot, now i'm on PA lastest rom Thanks
Np Dude
The Following User Says Thank You to abbychauhan For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
nikc0069
Old
#958  
Senior Member
Thanks Meter 61
Posts: 735
Join Date: Jul 2006
Location: Brighton & Hove
Please ignore I used my eyes and read 😊

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes