Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,356 Members 38,113 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][Sense4.1][15-5] Heritage - The ICS update that our phone deserved

Tip us?
 
Snoob25
Old
#51  
Snoob25's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 483
Posts: 350
Join Date: Jul 2012
Location: Torino

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by the_ranger View Post
Great Rom.VERY NICE!!THanks @Snoob25 @howpathetic
Never see any big problem~

1. A issue: Sometimes when i listen to the music(use the stock music app)for some minutes(about 20min or less) the music get pause.I did nothing ,didn`t touch anything, I don`t know why,is is something i did wrong, any help?

2. BTW the new version of YAS4.1 has come out,but I am not so sure which is more stable, any advice?

3. Oh there is a another thing here: howpathetic is coming back, we still have chance to get a new sense version?

Sorry for my bad english, today now in China is the Mid-Autumn Festival.Season's greetings and sincere wishes for a happy Mid-autumn day!

1 does it happen if you don't touch the phone at all?? i know that ram STOCK management in sense 4 is a bit strange, it limits the number of background apps and it just kills apps opened 20-30mins before, maybe this is the cause (probably we never had stock htc memory management on any famous sense 4.x rom for evo 3d )

2 i'm waiting for jakub to upload newest beta (well, he wrote me he finished the upload while i was writing this :P), so i have to try it yet

3 last hope to get sense 4+/5 booting is to get 3.4 sense kernel booting! i know that howpathetic wrote a pm to SebastianFM asking him how he debugged his kernel, i think he's waiting for an answer

Thank you, and happ Mid-Autumn day to you too
The Following User Says Thank You to Snoob25 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
the_ranger
Old
#52  
the_ranger's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 40
Join Date: Nov 2013
Location: Shijiazhuang

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Snoob25 View Post
1 does it happen if you don't touch the phone at all?? i know that ram STOCK management in sense 4 is a bit strange, it limits the number of background apps and it just kills apps opened 20-30mins before, maybe this is the cause (probably we never had stock htc memory management on any famous sense 4.x rom for evo 3d )

2 i'm waiting for jakub to upload newest beta (well, he wrote me he finished the upload while i was writing this :P), so i have to try it yet

3 last hope to get sense 4+/5 booting is to get 3.4 sense kernel booting! i know that howpathetic wrote a pm to SebastianFM asking him how he debugged his kernel, i think he's waiting for an answer

Thank you, and happ Mid-Autumn day to you too
Thanks for your reply!

For the first ,i really did nothing, i like listening music on my way to school by bike. So i think there is no chance to touch it i agree with you that the memory management may cause that , i try to contral, but useless

Is the second means that a new rom will come soon?? COOL

Thank you again~
 
Snoob25
Old
#53  
Snoob25's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 483
Posts: 350
Join Date: Jul 2012
Location: Torino

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by the_ranger View Post
Thanks for your reply!

For the first ,i really did nothing, i like listening music on my way to school by bike. So i think there is no chance to touch it i agree with you that the memory management may cause that , i try to contral, but useless

Is the second means that a new rom will come soon?? COOL

Thank you again~
try to search some xposed module, maybe there is one that locks apps in memory



for now there will be some addons, like settings button working on launcher, systemui with quicksettings, corrected settings.apk, all thanks to @howpathetic then we'll see
 
Snoob25
Old
(Last edited by Snoob25; 16th September 2014 at 02:20 PM.)
#54  
Snoob25's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 483
Posts: 350
Join Date: Jul 2012
Location: Torino

 
DONATE TO ME
Hi guys! Here's what i promised but since i'm not on heritage i couldn't try, if a brave man could try and report would be awesome

rosie/launcher: settings button now opens a menu
systemui: added quicksettings battery percentage
settings: corrected some stuff

Patch download link (it'll be added in first page when i'll have a positive report): https://dl.dropboxusercontent.com/u/...e_SystemUI.zip

wipe cache&dalvik, flash from recovery
The Following 2 Users Say Thank You to Snoob25 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
howpathetic
Old
#55  
howpathetic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 527
Posts: 307
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by Snoob25 View Post
Hi guys! Here's what i promised but since i'm not on heritage i couldn't try, if a brave man could try and report would be awesome

rosie/launcher: settings button now opens a menu
systemui: added quicksettings
settings: corrected some stuff

Patch download link (it'll be added in first page when i'll have a positive report): https://dl.dropboxusercontent.com/u/...e_SystemUI.zip

wipe cache&dalvik, flash from recovery
EDIT: I did not make quicksettings yet, it is Battery percentage mode.
http://forum.xda-developers.com/signaturepics/sigpic4746985_1.gif
 
Snoob25
Old
#56  
Snoob25's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 483
Posts: 350
Join Date: Jul 2012
Location: Torino

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by howpathetic View Post
EDIT: I did not make quicksettings yet, it is Battery percentage mode.
wooops my bad
 
the_ranger
Old
#57  
the_ranger's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 40
Join Date: Nov 2013
Location: Shijiazhuang

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Snoob25 View Post
wooops my bad
woooo! You made it ! good job

Downloading...
The Following User Says Thank You to the_ranger For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Snoob25
Old
#58  
Snoob25's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 483
Posts: 350
Join Date: Jul 2012
Location: Torino

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by the_ranger View Post
woooo! You made it ! good job

Downloading...
he did :P please report if it works
 
the_ranger
Old
#59  
the_ranger's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 40
Join Date: Nov 2013
Location: Shijiazhuang

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Snoob25 View Post
he did :P please report if it works
so far so good !!!

The add features posted above is working fine after about 8 hours, gooood :P

NEED ANY LOGS?
 
Snoob25
Old
#60  
Snoob25's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 483
Posts: 350
Join Date: Jul 2012
Location: Torino

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by the_ranger View Post
so far so good !!!

The add features posted above is working fine after about 8 hours, gooood :P

NEED ANY LOGS?
no thanks, it's enough going to put these in first page

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes