Sony to Extend its AOSP Program to Other Devices

Sony will be offering its users the possibility to use AOSP ROMs as an alternative to the … more

Project Ara Smartphone Will Run Modified Android L with Hot Swapping

Project Ara is a very exciting topic–both for hardware and … more

Streamline Android Theme Customization with Graphic Porter

I dont have a custom theme on my Android phone, and the reason for this is because … more

Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more
Post Reply

N7100 Housing Change

22nd March 2014, 08:25 AM   |  #1  
SandeepEmekar's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 139
 
580 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Hi,

I bought a new housing for my N7100.
After changing the housing I am losing Wi-Fi and Bluetooth.
It just gets turned off automatically within 1 second.
When I whack it hard couple of times it works for 2-4hours.

I even got replacement housing from seller but the problem persist.

Any suggestions?
A hardware experts help is appreciated.
22nd March 2014, 02:13 PM   |  #2  
Declan79's Avatar
Senior Member
Flag Padang
Thanks Meter: 15
 
449 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
No compatible nfc on the back cover?

Sent from DJ-P68 on 3+ PA
22nd March 2014, 03:12 PM   |  #3  
SandeepEmekar's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 139
 
580 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by Declan79

No compatible nfc on the back cover?

Sent from DJ-P68 on 3+ PA

Using original back cover.
Tried new one also.

Doesn't seem to work both.
24th March 2014, 05:56 PM   |  #4  
kms108's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 846
 
4,732 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by SandeepEmekar

Hi,

I bought a new housing for my N7100.
After changing the housing I am losing Wi-Fi and Bluetooth.
It just gets turned off automatically within 1 second.
When I whack it hard couple of times it works for 2-4hours.

I even got replacement housing from seller but the problem persist.

Any suggestions?
A hardware experts help is appreciated.

Ar you sure you have the n7100 model housing and not the other models.
24th March 2014, 05:59 PM   |  #5  
SandeepEmekar's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 139
 
580 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by kms108

Ar you sure you have the n7100 model housing and not the other models.

Don't you have any other things to do in life than messing with people?
24th March 2014, 06:02 PM   |  #6  
kms108's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 846
 
4,732 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by SandeepEmekar

Don't you have any other things to do in life than messing with people?

I'm only here for suggestion, not sure what you are getting at, i'm say are you sure you have the n7100 and not the n7105 or other models, there are slight differences between them all.
18th September 2014, 11:32 AM   |  #7  
ĦOM3GA!'s Avatar
Member
Thanks Meter: 2
 
34 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
I know ur problem, take off the back cover and remove the screw next to the wifi antennae which is the one left to the camera, (not on the side where the flash is at).
it should work. If it doesnt press on that area kinda hard n it shud work. i do this and lik once a month or twice maybe the same thing happens. It is a bad connection with the wifi antenna i believe. When it stops working i simply take off the back cover and just push on it. Usually it happens when my phone gets real hot.

---------- Post added at 03:32 AM ---------- Previous post was at 03:31 AM ----------

also sorry for late reply, i was just lookin around forums n found ur thread

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes