Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Port]SlideAside and Knock Code from G Pro 2

OP JaySee5

19th June 2014, 02:55 PM   |  #31  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by spirallingspiral

Yup. Same thing. I could set the knock code in the settings but after locking the phone, it takes me to the pin screen and as it doesn't accept my actual pin, i have to enter 5 wrong pins to get forgot pin button and enter my actual pin to unlock the phone. And yes slide aside works.

Same thing here.
29th June 2014, 08:04 AM   |  #32  
dpalmer76's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
512 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Resolved?
Quote:
Originally Posted by witzki

Same thing here.


Did you every get this issue resolved?
2nd July 2014, 09:44 AM   |  #33  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
Quote:
Originally Posted by dpalmer76

Did you every get this issue resolved?

Still no luck my friend.
4th July 2014, 10:55 PM   |  #34  
dpalmer76's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
512 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by witzki

Still no luck my friend.

Same here
10th July 2014, 08:35 PM   |  #35  
himzzz's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
29 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by Araldy

i need the orginal file of lock screen, cause when i put the lockscreen in system/app and reboot it doent work and now i cant change the background cause it stop like bug.... and slide aside didint work

the knock code also didn't work on me device, but slide aside works for now..
about changing the lockscreen backgroudn, you might try to untick the swing lock screen in settings > display > lock screen.
it worked for me
18th September 2014, 08:31 PM   |  #36  
OP Member
Flag Seoul
Thanks Meter: 8
 
37 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
After updating to F240K20h, Knock Code no longer works.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes