Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

(Mod) Enable voLTE

OP jsminnis

16th September 2014, 06:10 AM   |  #71  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
18 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
I activated volte on my g2 today, had to sign up for it through the website. Only available on my g2 the other phone in my plan don't have that option yet.
Last edited by jhong1226; 16th September 2014 at 06:24 AM.
18th September 2014, 07:54 AM   |  #72  
krazie1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 5,271
 
4,298 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Has anyone tried a HD Video Call?
19th September 2014, 06:38 AM   |  #73  
Member
Thanks Meter: 4
 
76 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Quote:
Originally Posted by jhong1226

I activated volte on my g2 today, had to sign up for it through the website. Only available on my g2 the other phone in my plan don't have that option yet.

Where did you navigate to sign up for it on the website?
19th September 2014, 07:28 AM   |  #74  
jsaxon2's Avatar
Senior Member
Flag Lock Haven, PA
Thanks Meter: 84
 
248 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xaalfx

Where did you navigate to sign up for it on the website?

It is not available yet on the HTC m8. When you are in your Verizon account, I just typed volte in the search and it brings up Introducing Advance Calling 1.0. Click on details and then you can click on Get Advanced Calling 1.0
19th September 2014, 06:50 PM   |  #75  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
167 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by jsaxon2

It is not available yet on the HTC m8. When you are in your Verizon account, I just typed volte in the search and it brings up Introducing Advance Calling 1.0. Click on details and then you can click on Get Advanced Calling 1.0


If you try to enable it on the M8, VZW responds: Feature Not Available. The selected device is not compatible with this feature.
19th September 2014, 06:55 PM   |  #76  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
18 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
I think it's only available on the lg g2 and s5 for now. More will be added soon.
19th September 2014, 06:59 PM   |  #77  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
18 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by xaalfx

Where did you navigate to sign up for it on the website?

It was under features, had to select under my lg g2 , the other phones on my plan did not show advance calling available.
20th September 2014, 04:24 AM   |  #78  
runandhide05's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,465
 
2,817 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jhong1226

It was under features, had to select under my lg g2 , the other phones on my plan did not show advance calling available.

Do you have access to an :M8?
I'm curious if you add it on the g2 line (which is tied to the SIM card) and pop the g2 SIM into the m8 if the feature will stay on the associated card and after enabling it in the xml if it would work on the m8

sent from space

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes