Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,466 Members 50,835 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[MOD] Enabling "Hidden" Quick Tiles

Tip us?
 
lacoursiere18
Old
#101  
lacoursiere18's Avatar
Recognized Themer
Thanks Meter 4,266
Posts: 3,184
Join Date: Jan 2013
Location: LbTs

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by gabriel_dream View Post
How I can make to show buttons like SFinder and QuickConnect like in the first picture. My phone is in the second.

Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
Change your build prop model to a international version

Hit "Thanks" if I helped you
 
eyecon82
Old
#102  
eyecon82's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1,650
Posts: 2,239
Join Date: May 2010
well, crap!

i go to settings storage and it says no databases found...never ran into this before...

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------

Quote:
Originally Posted by eyecon82 View Post
well, crap!

i go to settings storage and it says no databases found...never ran into this before...
figured it out...it was weird..it never asked for SuperSU permissions....then I uninstalled it and went back into play store which said the app was already installed

then after a few mins the SU prompt came up, which I granted, and then playstore recognized it was not installed and let me install it....very weird

anyone else see this issue?
 
miked63017
Old
#103  
Senior Member
Thanks Meter 176
Posts: 271
Join Date: Jan 2011
Location: St Louis

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by eyecon82 View Post
well, crap!

i go to settings storage and it says no databases found...never ran into this before...

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------



figured it out...it was weird..it never asked for SuperSU permissions....then I uninstalled it and went back into play store which said the app was already installed

then after a few mins the SU prompt came up, which I granted, and then playstore recognized it was not installed and let me install it....very weird

anyone else see this issue?
I have always found sqlite from the command line to be a lot more solid than any of the apps in the market, of course you need the binary file and the know how to work from the terminal. But you know for sure when its running as root, and can be sure it only adds what you put on the cli (no unexpected spaces in lists or other weird chars)

Sent from my SM-G900P using XDA Free mobile app
 
VDub2625
Old
(Last edited by VDub2625; 6th September 2014 at 04:44 AM.)
#104  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 54
Join Date: Oct 2011
My phone added "VoWiFi" for voice calling over Wifi with the latest update. Also "PersonalMode". Thanks for this list!

EDIT: I edited everything with a quick tile list, and still nothing. I changed "notification_panel_default_active_app_list" by accident first, then I changed "notification_panel_active_app_list" and it still didn't work, and then I did "notification_panel_active_app_list_for_reset" just in case... no extra buttons even when I reset. Help?
 
miked63017
Old
#105  
Senior Member
Thanks Meter 176
Posts: 271
Join Date: Jan 2011
Location: St Louis

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by VDub2625 View Post
My phone added "VoWiFi" for voice calling over Wifi with the latest update. Also "PersonalMode". Thanks for this list!

EDIT: I edited everything with a quick tile list, and still nothing. I changed "notification_panel_default_active_app_list" by accident first, then I changed "notification_panel_active_app_list" and it still didn't work, and then I did "notification_panel_active_app_list_for_reset" just in case... no extra buttons even when I reset. Help?
If you used an app from the market there might be unseen characters, like spaces, in the list. Run a select * from the command line and see whats returned.

Sent from my SM-G900P using XDA Free mobile app
 
VDub2625
Old
#106  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 54
Join Date: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by miked63017 View Post
If you used an app from the market there might be unseen characters, like spaces, in the list. Run a select * from the command line and see whats returned.

Sent from my SM-G900P using XDA Free mobile app
Tbh I wasn't sure what you meant by that, but I did figure it out. I used a different sql database editor app and found one I had missed always double check! Lol.
Thread Tools
Display Modes