Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,421 Members 38,937 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][JULY 30][UrDroid][STOCK][AT&T NC2 Kitkat ][ODEXED][Deodexed][W/ROOT][Ver 2 ]

Tip us?
 
ImSteevin
Old
#211  
Member
Thanks Meter 18
Posts: 41
Join Date: Apr 2012
Location: Stillwater, OK
OP thanks for all of your help with this, I have a question about the process. I'm on the original 4.3 the phone came with and I used the Root de la Varga system that came out first and haven't messed with much else since. My system info shows the following

Baseband: N900AUCUBMI1

Kernel version: 3.4.0-1562818
se.infra@R0210-11 #1

Build Number: JSS15J.N900AUCUBMI1

Is there anything beyond the OP instructions I need to do if using the Ver_2? I am I correct to assume I do not want to install the Bootloader portion of the NC2 files as I have an older version, or are they now included in the Ver_2 files? I haven't done this in awhile so I'm a bit lost, thanks for your help!
 
warfenix
Old
(Last edited by warfenix; 19th September 2014 at 07:59 PM.)
#212  
warfenix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 201
Posts: 732
Join Date: Jan 2011
Delete
 
carl1961
Old
#213  
carl1961's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 4,026
Posts: 5,037
Join Date: Dec 2010
Location: Tickfaw
Quote:
Originally Posted by ImSteevin View Post
OP thanks for all of your help with this, I have a question about the process. I'm on the original 4.3 the phone came with and I used the Root de la Varga system that came out first and haven't messed with much else since. My system info shows the following

Baseband: N900AUCUBMI1

Kernel version: 3.4.0-1562818
se.infra@R0210-11 #1

Build Number: JSS15J.N900AUCUBMI1

Is there anything beyond the OP instructions I need to do if using the Ver_2? I am I correct to assume I do not want to install the Bootloader portion of the NC2 files as I have an older version, or are they now included in the Ver_2 files? I haven't done this in awhile so I'm a bit lost, thanks for your help!
@ImSteevin
Your best to install the OEM NC2 for your phone, then find your custom rom.

[ROM][Guide][FULL ODIN FILES][AT&T][NC2][OTA Update Fix][Soft Brick FIX]
The Following User Says Thank You to carl1961 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ebisetti
Old
#214  
ebisetti's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 38
Join Date: Jun 2014
Location: Lima
Question Hotspot

Hello, is the Hotspot on this ROM is unlocked?. Cause, on the Stock ROM I cannot use it, turns itself off everytime, I think it is because my SIM card is not from AT&T.

Thanks for your help.
 
ebisetti
Old
#215  
ebisetti's Avatar
Member
Thanks Meter 6
Posts: 38
Join Date: Jun 2014
Location: Lima
Well, I decided to install this ROM using SS on my N900A and play with it for a lil' while. Everything was great, but the Hotspot option is still locked (thank you AT&T you piece of crap)

I don't know if it is too much to ask but maybe you guys could remove this hassle it would be AMAZING. Just saying, either way, awesome job.

Cheers
 
dtien
Old
#216  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 56
Join Date: Dec 2011
First thank you for this great guide. I am switching from JB xnote 7 to KK. I followed this guide but seems to having issue at the download mode. After installing the rom and boot to download mode from ss menu, plug in phone but windows 7 is not able to recognized the phone..saying driver not found . And after I started ODIN it finished but didn't reboot the phone. I am wondering if I am missing a step or 2 here. Please help. Thanks.
 
carl1961
Old
#217  
carl1961's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 4,026
Posts: 5,037
Join Date: Dec 2010
Location: Tickfaw
Quote:
Originally Posted by dtien View Post
First thank you for this great guide. I am switching from JB xnote 7 to KK. I followed this guide but seems to having issue at the download mode. After installing the rom and boot to download mode from ss menu, plug in phone but windows 7 is not able to recognized the phone..saying driver not found . And after I started ODIN it finished but didn't reboot the phone. I am wondering if I am missing a step or 2 here. Please help. Thanks.
@dtien go here to update your phone to NC2, then you can install any custom rom,
[ROM][Guide][FULL ODIN FILES][AT&T][NC2][OTA Update Fix][Soft Brick FIX]
The Following User Says Thank You to carl1961 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
carl1961
Old
#218  
carl1961's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 4,026
Posts: 5,037
Join Date: Dec 2010
Location: Tickfaw
Quote:
Originally Posted by ebisetti View Post
Hello, is the Hotspot on this ROM is unlocked?. Cause, on the Stock ROM I cannot use it, turns itself off everytime, I think it is because my SIM card is not from AT&T.

Thanks for your help.
you might try foxfi or there may be a Xpose you can install

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes