Post Reply

[Help] Asus zenfone - E: failed to mount /cache

28th June 2014, 07:52 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
I can't login my devices, can't factory reset, can't wipe T.T
It's A501

login

Factory reset

wipe data
30th June 2014, 10:54 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2014
Quote:
Originally Posted by phongthanjkm

I can't login my devices, can't factory reset, can't wipe T.T
It's A501

login

Factory reset

wipe data

........................
14th July 2014, 04:21 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
My phone same problem , if got way to solve , can u sent me a email at im@enveeteo.com
24th September 2014, 11:22 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
163 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Same problem happen to me, I installed TWRP and use "wipe cache" function so it become "E: failed to mount /cache". After 3 hour try and error, I found that you can go to fastboot mode then choose factory reset, after clicking factory reset, it still prompt you some error like "error wiping cache" and the screen backlight goes off, you can't turn it on by clicking any button or screen, BUT PLEASE WAIT , wait for around 5mins and factory reset is done then you are good to go
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Android by ThreadRank