Google Play Developer Distribution Agreement Due Tomorrow

Every once in a while, Google updates theGoogle PlayDeveloper Distribution … more

LG to Release Octa-Core “Nuclun” SoC in the LG G3 Screen

LG is set to follow the likes of Samsung and other manufacture its own … more

Lockdown Pro 2 Brings Material Design and Media Support

Back in March of this year, we took a look at a rather innovated security application … more

Mural Watchface Brings 500px to Android Wear

On a traditional watch, you can’t really do too much to change its appearance once … more
Post Reply

[Q] Xposed modules force closes system ui in Xperia zr 4.4.2

OP galen.lazar

12th June 2014, 06:19 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 13
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Hi
I bought ZR 2 months ago. Updated to rooted 4.4.2 rooted rom yesterday. When I install xposed installer 2.6.1 and done all installations, it dosent show any error. But when i install any modules and rebooted it shows "Unfortunately system ui has stopped".
"How to fix?"
Someone please help....
Thanks in advance...
12th June 2014, 12:26 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 106
 
177 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
bro what modules you tried?
12th June 2014, 06:22 PM   |  #3  
OP Junior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 13
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
System ui force closes..
Quote:
Originally Posted by anthonythangaraj

bro what modules you tried?

Hi Bro,
The following are the modules I used.
Gravitybox - KK, Xblast, Smooth system progress, Xperia xposed, Xperia FMwoHS, Xad, Xvolume, Xperia multiple mini apps, Swipeback, Status bar volume,Semc phone patcher, Screen off animation, Multiple mini apps,Greenify, Gapps crash fix, Eggster, Double tap to sleep, Disable location consent, Cyber shot xposed.
Thats all bro...
13th June 2014, 06:38 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 106
 
177 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
As you are using multiple module it is difficult to identify the issue causing module.

So disable all module, enable 1 module and reboot and see, then enable 1 and 2, and so on. so that we can filter down the issue.
13th June 2014, 06:42 AM   |  #5  
OP Junior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 13
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by anthonythangaraj

As you are using multiple module it is difficult to identify the issue causing module.

So disable all module, enable 1 module and reboot and see, then enable 1 and 2, and so on. so that we can filter down the issue.

I did that method. But it didnt work...
13th June 2014, 06:52 AM   |  #6  
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 106
 
177 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
I too faced the problem, I fixed by this way.

Ok. Did you tried enabling only one module at a time?

Whether SystemUI is working if all module is disabled? If yes then some combination of module is not working. We can get info from the logcat and filter down the issue. But I have no idea how to use & identify using logcat
13th June 2014, 01:08 PM   |  #7  
OP Junior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 13
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by anthonythangaraj

I too faced the problem, I fixed by this way.

Ok. Did you tried enabling only one module at a time?

Whether SystemUI is working if all module is disabled? If yes then some combination of module is not working. We can get info from the logcat and filter down the issue. But I have no idea how to use & identify using logcat

If I install xposed installer alone it works fine. But if I install any one module it shows system ui has stopped working... Now I have downgraded to 4.3 because it supports xposed without any errors..
25th September 2014, 02:42 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
system ui force closes
Quote:
Originally Posted by anthonythangaraj

I too faced the problem, I fixed by this way.

Ok. Did you tried enabling only one module at a time?

Whether SystemUI is working if all module is disabled? If yes then some combination of module is not working. We can get info from the logcat and filter down the issue. But I have no idea how to use & identify using logcat

Please... Please....I am currently facing d same problem, no problem installing the from work but modules force closes the ui
25th September 2014, 05:36 PM   |  #9  
OP Junior Member
Flag Coimbatore
Thanks Meter: 13
 
23 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by olusa

Please... Please....I am currently facing d same problem, no problem installing the from work but modules force closes the ui

Bro...
Found the culprit its the xperia xposed jelly bean dition that caused these troubles...
Install xperia xposed kitkat version ...


Cheers..

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes