Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] TekCafe G Pro2 V1

OP HeavenAngle

27th June 2014, 11:03 PM   |  #21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
20 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Wink
what about cloudyg3 portin or it is not possible

thanl you
5th July 2014, 06:48 AM   |  #22  
Senior Member
Flag Darwin
Thanks Meter: 95
 
488 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
hi,

anybody there? any updates on this?
24th July 2014, 04:47 PM   |  #23  
Member
Thanks Meter: 7
 
41 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
More
Thumbs up
Hi,

Initially faced an issue of "InCallUI" has stopped responding. So had to get back to stock 10A. Then installed the CN MOD but eventually returned to TekCafe V1 ROM..... Nice work dev ..... Amazingly clean ROM....fast...and good functionality. Is there going to be an update (a V2 ) for this ? How soon ?


Thanks @HeavenAngle
Last edited by roykulkarni; 24th July 2014 at 05:19 PM. Reason: Mentioned the name of developer wrong...
20th August 2014, 12:27 PM   |  #24  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
129 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
@HeavenAngle it`s sad that development for this ROM has ceased, it`s one of the BEST ROM i ever had on my phone...
26th September 2014, 08:53 AM   |  #25  
wurealm's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
154 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
feedback
Hi guys, this rom is ok for daily use, and has all stock rom assets working 100% ? Since I use all features of the phone (voice, text, data, wi-fi, bt, gps, mails) it is necessary to have a 100% working OS on the phablet. Thank you in advance.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes