Post Reply

Home button doesn't wake the Screen some times

24th September 2014, 06:38 AM   |  #61  
Member
Thanks Meter: 29
 
58 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
I'm using all that before including fingerprint sensor and not a single wake up problem since the mobo change. You can see the version with the phone info app from google play...
25th September 2014, 10:05 AM   |  #62  
z89x23's Avatar
OP Member
Flag Limassol
Thanks Meter: 6
 
54 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by Levus

I'm using all that before including fingerprint sensor and not a single wake up problem since the mobo change. You can see the version with the phone info app from google play...

ok thanx i will check my version.. I m gonna get my device replaced so its good to check the new device too..

p.s. can you provide the phone app link ? there quite a few.. i want to use the correct one..

thanx again
Last edited by z89x23; 25th September 2014 at 11:47 AM.
25th September 2014, 02:45 PM   |  #63  
Member
Thanks Meter: 65
 
85 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by z89x23

ok thanx i will check my version.. I m gonna get my device replaced so its good to check the new device too..

p.s. can you provide the phone app link ? there quite a few.. i want to use the correct one..

thanx again

Here's the app: https://play.google.com/store/apps/d...phoneinfo.plus

My "Hardware Revision" shows as MP 0.800, so I guess that's the older version?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
26th September 2014, 07:59 AM   |  #64  
Member
Thanks Meter: 29
 
58 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Quote:
Originally Posted by Glock3am

Here's the app: https://play.google.com/store/apps/d...phoneinfo.plus

My "Hardware Revision" shows as MP 0.800, so I guess that's the older version?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Yes it is, however, there are people who are using the 0.800 without a glitch and never experienced this wake-up bug but maybe there are a batch with problems.
26th September 2014, 08:20 AM   |  #65  
Senior Member
Thanks Meter: 68
 
222 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Switch off auto brightness
26th September 2014, 08:32 AM   |  #66  
Member
Thanks Meter: 65
 
85 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by me_ashman

Switch off auto brightness

I never use auto-brightness, so it can't be that.
26th September 2014, 08:39 AM   |  #67  
Senior Member
Thanks Meter: 68
 
222 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Mine was laggy because of it
26th September 2014, 10:27 AM   |  #68  
z89x23's Avatar
OP Member
Flag Limassol
Thanks Meter: 6
 
54 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
Quote:
Originally Posted by Levus

Yes it is, however, there are people who are using the 0.800 without a glitch and never experienced this wake-up bug but maybe there are a batch with problems.

Mine is too MP 0.800

hopefully i will get a better version.. i will ask for them to check it for me..

its good to have friends in high places..

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 5 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank