Post Reply

[Q] Is my bootloader unlocked?

20th January 2014, 06:28 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
I recently had to down grade to my g/f's old photon i know its rooted but im not sure if the bootloader is unlocked is there a way to tell if its unlocked or is it a given since its rooted
Last edited by brooksvillian; 20th January 2014 at 06:37 AM. Reason: Didnt read what i posted the first time
20th January 2014, 06:58 AM   |  #2  
pradeeppk's Avatar
Senior Member
Flag KERALA
Thanks Meter: 66
 
355 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
More
Quote:
Originally Posted by brooksvillian

I recently had to down grade to my g/f's old photon i know its rooted but im not sure if the bootloader is unlocked is there a way to tell if its unlocked or is it a given since its rooted

If it is unlocked you could see the word "unlocked" above the Motorola logo during booting. If you don't found it
Then Check the android version,
if it is 2.3.4 it may be unlocked or you can unlock it.
But if it is 2.3.5 forget about unlocking.

Sent from my Motorola Electrify using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to pradeeppk For This Useful Post: [ View ]
20th January 2014, 07:10 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
It is version 2.3.5 theres no way to roll back to a previous version thanks for the help btw
21st September 2014, 04:30 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Roll back to 2.3.4 on Photon 4G
Quote:
Originally Posted by brooksvillian

It is version 2.3.5 theres no way to roll back to a previous version thanks for the help btw

Is there a download to roll back to 2.3.4 ? Were you able to do it ? Please provide details on procedure if you could.
26th September 2014, 11:50 PM   |  #5  
Junior Member
Flag karachi
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
More
Quote:
Originally Posted by motospt

Is there a download to roll back to 2.3.4 ? Were you able to do it ? Please provide details on procedure if you could.

u can't do this its locked on 2.3.5
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes