Post Reply

[APP](Root Req)Viper4Android Sound

OP duwerk

9th September 2014, 01:27 PM   |  #51  
Senior Member
Flag Brighton
Thanks Meter: 79
 
1,385 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
I've downloaded it twice and I just get update failed and installation aborted in PhilZ

OK - officially a moron. Assumed it was a flashable zip in recovery. Installed as normal APK and all fine!
Last edited by TheMathMan; 9th September 2014 at 02:36 PM.
9th September 2014, 03:13 PM   |  #52  
Member
Thanks Meter: 0
 
99 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Got this working for Google Play Music but cannot seem to get it to work for the stock Video Player app or Youtube. Is it even possible to have it work for those apps? I thought by enabling Viper4Android in Global Music Effects it would work for all sound apps but it didn't.
9th September 2014, 03:20 PM   |  #53  
Senior Member
Flag Brighton
Thanks Meter: 79
 
1,385 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Is changing the stagefright line in the build.prop necessary as the app itself didn't change that one
10th September 2014, 08:38 AM   |  #54  
koragg97's Avatar
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 149
 
668 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
More
Quote:
Originally Posted by jgiard6

Got this working for Google Play Music but cannot seem to get it to work for the stock Video Player app or Youtube. Is it even possible to have it work for those apps? I thought by enabling Viper4Android in Global Music Effects it would work for all sound apps but it didn't.

Yeah, I too was disappointed with that. It only works with apps, which have an equalizer option (like Spotify, Poweramp, etc.).

Sent from my " Black Beauty " using XDA Premium 4 mobile app

---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------

Quote:
Originally Posted by TheMathMan

Is changing the stagefright line in the build.prop necessary as the app itself didn't change that one

If it's working fine, don't change anything

Sent from my " Black Beauty " using XDA Premium 4 mobile app
28th September 2014, 05:35 AM   |  #55  
egps2's Avatar
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 303
 
575 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
In my build.prob my "Ipa.decode" was already set to "lpa.decode=false " by default and not on "true" and I have not yet installed the app. Is this normal? If it is meant to be "false" by default, does this mean that the Galaxy S5 does not have 'low power audio' enabled and therefore cannot tunnel audio trough the dsp? Is there a way to check if audio tunnelling works by default? If lpa was never enabled to begin with then using this app should theologically not sacrifice audio DSP tunnelling.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
booyah, galaxys5, root, viper, viper4android
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy S 5 Themes and Apps by ThreadRank