CM, Micromax and OnePlus – Sales Ban Lifted

It’s less than a week since our recent in-depth analysis of the legal battle over the … more

The History of Flagships: Part I – Sony

Every OEM aspiring to conquer the mobile world undoubtedly releases its take on the so-called … more

XDA & New Relic Performance Monitoring [Sponsored]

In other posts we’ve raved about New Relic Mobile for monitoring performance of our … more

XDA’s Top 5 Stories and Videos for 2014 – XDA TV

Yesterday we talked about our favorite Xposed Mods from 2014 on XDA Xposed … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Get Firefox and Flash Working! Cricfree.tv = no ads!

OP Technex

18th May 2014, 05:24 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
10 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
After horsing around for quite a while side loading various flavors of firefox and flash finally got things to work. The "boat browser" worked with flash but there was no ad block support.Ended up just resetting the box. Here are the instructions to get firefox and flash working. Cricfree.tv plays perfectly with an ad free environment. Using the latest firefox beta for android.

1) Get firefox beta: https://wiki.mozilla.org/Mobile/Plat...d_Firefox_Beta

2) Get flash 11.1.115.47: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2139513

3) Side load and install both apk's. Launch adobe flash then select firefox and choose "always."

4) Once firefox is running click the circular button on the remote with the 3 horizontal lines, to the right of the home button. Choose Settings and Enable Plugins.

5) To block ads, access the Tools Menu (same way) then click Addons.

6) Install Adblock Plus and Bluehell Firewall. Both are required to stop the barrage of ads on cricfree.

7) For a "desktop" environment get the plugin Phony. The default "Request Desktop Site" option in firefox was not reliable.

8) That's it!
The Following 3 Users Say Thank You to Technex For This Useful Post: [ View ]
24th May 2014, 08:01 PM   |  #2  
roligov's Avatar
Senior Member
Flag Durban
Thanks Meter: 70
 
195 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Lol the day I setup this up is the day the police decide to shutdown Cricfree.tv. Fantastic
25th May 2014, 06:02 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
10 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by roligov

Lol the day I setup this up is the day the police decide to shutdown Cricfree.tv. Fantastic

The old site is offline, but they have a new site up already lol.

cricfree.eu

Can also check out coolsport.tv.
25th May 2014, 08:15 AM   |  #4  
roligov's Avatar
Senior Member
Flag Durban
Thanks Meter: 70
 
195 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by Technex

The old site is offline, but they have a new site up already lol.

cricfree.eu

Can also check out coolsport.tv.

Thanks will try those out
24th June 2014, 09:13 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
16 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
Not to rain the parade (seriously, good on you for figuring it out) but sideloaded XBMC + Sportsdevil add on will parse cricfree (and every other streaming site) and play them directly into your XBMC, no ad block needed as the ads never even factor into the equation. Just saying!
27th August 2014, 02:58 AM   |  #6  
jamboss's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 218
 
843 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Do you have to use the beta? i just installed probably the normal firefox and the flash player and it worked, i think the flash is working. Many thanks still though for the simple guide.
28th September 2014, 04:59 PM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 4
 
33 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
More
Quote:
Originally Posted by servo386

Not to rain the parade (seriously, good on you for figuring it out) but sideloaded XBMC + Sportsdevil add on will parse cricfree (and every other streaming site) and play them directly into your XBMC, no ad block needed as the ads never even factor into the equation. Just saying!

How did you install the Sportdevil addon? I tried to load it from SuperRepo but it says "incompatible"...

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes