Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Brand New SGH-I537 Spontaneously Bricked After 6-10-2014 Update

OP ChristopherXDA

11th June 2014, 03:03 AM   |  #1  
OP Member
Flag CT
Thanks Meter: 7
 
79 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
I have a brand new S4 Active-aout 2 weeks old. Not rooted, only a few apps installed. Phone was working after update for a few hours anyway. Pulled it out of my pocket to make a call and it was dead. No screen, no sounds. I thought maybe the battery somehow drained out all of a sudden. I popped in a back up battery, still dead can't get any boot sounds or screen flashes.

Plugging into laptop, the phone is recognized as a QHSUSB_DLOAD but missing drivers. Downloading Kies now to see if that resolves it. ANyone have any similar issues or experiences with QHUSB?

Just wanted to post this as I had heard the last AT&T update, the NC9 which my phone had, was pulled because of issues...well maybe this one has issues too. I've had other S4 Actives that were rooted, but this was a brand new retail phone.
Last edited by ChristopherXDA; 11th June 2014 at 03:09 AM.
29th June 2014, 07:48 PM   |  #2  
namitutonka's Avatar
Senior Member
Flag Denver
Thanks Meter: 26
 
153 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
posted help request for you here:

http://forum.xda-developers.com/show...php?p=53776819
29th September 2014, 06:26 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Quote:
Originally Posted by ChristopherXDA

I have a brand new S4 Active-aout 2 weeks old. Not rooted, only a few apps installed. Phone was working after update for a few hours anyway. Pulled it out of my pocket to make a call and it was dead. No screen, no sounds. I thought maybe the battery somehow drained out all of a sudden. I popped in a back up battery, still dead can't get any boot sounds or screen flashes.

Plugging into laptop, the phone is recognized as a QHSUSB_DLOAD but missing drivers. Downloading Kies now to see if that resolves it. ANyone have any similar issues or experiences with QHUSB?

Just wanted to post this as I had heard the last AT&T update, the NC9 which my phone had, was pulled because of issues...well maybe this one has issues too. I've had other S4 Actives that were rooted, but this was a brand new retail phone.

Any luck on fixing this? My GT-I9295 just did the exact same thing today. Using it at lunch time, no problem. Chucked it in the top pocket of my overalls and went back to work. Grabbed it out again at afternoon tea and nothing. I've tried pulling the battery and waiting a minute, tried different key combinations and nothing. Plugged it into the computer and good old QHSUSB_DLOAD pops up, which led me to this post. I havent rooted the phone or anything, downloaded the update a month or two ago and its just done this

I did read on another forum that QHSUSB_DLOAD stands for Qualcomm High Speed USB Download, which basically equates to the phone being a fresh bit of silicon from the factory waiting to have all its software loaded onto it. Anyone else able to confirm this?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes