Post Reply

Note 3 showing only 1.36 GB ram

OP kinng111

27th August 2014, 08:06 PM   |  #21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
anyone have solution yet?
27th August 2014, 11:18 PM   |  #22  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
5 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
mine was showing a bit less then 2 before but i just did a full wipe and installed a new rom and its up to 2.6
30th August 2014, 01:03 PM   |  #23  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
so there is a problem with the official 4.4.2, probably?
30th August 2014, 10:15 PM   |  #24  
paras.arora's Avatar
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 7
 
106 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by exceet

so there is a problem with the official 4.4.2, probably?

i didn't found any solution i thought its an issue of pit file but no i am using 4.4.2 uae version rom and i am planning to wipe it and then flash it with some other country firmware lets do that and see whats the result .
till then i did root so phobe is working flawless

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app

---------- Post added at 02:45 AM ---------- Previous post was at 02:45 AM ----------

Quote:
Originally Posted by rdeguz

mine was showing a bit less then 2 before but i just did a full wipe and installed a new rom and its up to 2.6

can you tell me the rom u were having then the version you flashed ??


Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
13th September 2014, 10:49 AM   |  #25  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
still no solution.....
27th September 2014, 03:41 PM   |  #26  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
tried to flash with omega rom v22, still no luck, the total ram still remained as 1.72 GB. Anyone know any solution or ROM to solve this?
28th September 2014, 07:48 AM   |  #27  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
bumpppppp
28th September 2014, 10:24 AM   |  #28  
paras.arora's Avatar
Senior Member
Flag Delhi
Thanks Meter: 7
 
106 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by rdeguz

mine was showing a bit less then 2 before but i just did a full wipe and installed a new rom and its up to 2.6

only you can tell us the solution.

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app

---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

Quote:
Originally Posted by exceet

tried to flash with omega rom v22, still no luck, the total ram still remained as 1.72 GB. Anyone know any solution or ROM to solve this?

try flashing with the pit file.

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app
28th September 2014, 02:48 PM   |  #29  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by paras.arora

only you can tell us the solution.

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app

---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------



try flashing with the pit file.

Sent from my SM-N9005 using XDA Premium 4 mobile app

i tried flashing with the pit file, still the same....
29th September 2014, 09:35 AM   |  #30  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
bump the problem

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy Note 3 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank