Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Folder Bug

OP jocyrus_

6th March 2014, 03:34 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Ever since the KitKat update in December, I have been experiencing this bug.
Is there any way to fix it?


Sent from my XT1034 using xda app-developers app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1394116408398.jpg
Views:	15744
Size:	53.6 KB
ID:	2616531  
6th March 2014, 04:59 PM   |  #2  
Senior Member
portland
Thanks Meter: 23
 
169 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
More
Quote:
Originally Posted by jocyrus_

Ever since the KitKat update in December, I have been experiencing this bug.
Is there any way to fix it?


Sent from my XT1034 using xda app-developers app

Have you tried rebooting? And does it happen every time or just every once in a while
6th March 2014, 07:10 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
11 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Every once in a while. Like 1 in 8

Sent from my XT1034 using xda app-developers app
29th September 2014, 09:10 PM   |  #4  
Junior Member
Flag California
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Info
Quote:
Originally Posted by jocyrus_

Ever since the KitKat update in December, I have been experiencing this bug.
Is there any way to fix it?


Sent from my XT1034 using xda app-developers app

I know this is an older thread but figured I'd share in case anyone is still having the issue.

This problem was driving me nuts but turns out it was due to me changing the Animation scales to 0.5x under Developer Options, Once I switched the Transition animation and Animator duration scale back to 1x the problem went away (I was able to leave Window animation scale at 0.5x).
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes