Battery Charged in 30 Seconds? Maybe in 2016

Phones and tablets are getting more and more power hungry with each passing generation. Their … more

ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Regain Double Tap to Wake Functionality on the Nexus 6

A few months ago, Google announced its newest flagship device, the Nexus 6, alongside … more

Clean Your Recent Apps – XDA Xposed Tuesday

In this day and age, you have quite a few apps installed and running on your Android … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

720T - MSL how-to

OP 8er

9th May 2014, 06:19 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 18
 
64 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Got my MSL today. Only affter much searching, reading many discouraging posts and sadly thinking a call to the big yellow company was the only way to get it.

1 - copy attachment to device
2 - install .apk
3 - have an active internet connection
4 - hack away

This ought to work with many other devices.

.
Attached Files
File Type: apk SPCUtility.apk - [Click for QR Code] (24.9 KB, 94 views)
9th May 2014, 04:22 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Locust Grove, VA
Thanks Meter: 28
 
269 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Did the same thing

Sent from my SPH-L720T using Tapatalk
9th May 2014, 08:28 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 18
 
64 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Quote:
Originally Posted by goodbye hppalm

Did the same thing

Sent from my SPH-L720T using Tapatalk


Meaning running the app did give you the MSL or the running app did not give you the MSL?

.
9th May 2014, 09:11 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Locust Grove, VA
Thanks Meter: 28
 
269 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Gave me the msl

Sent from my SPH-L720T using Tapatalk
9th June 2014, 06:38 PM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 107
 
920 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
It's giving me an MSL, but it is incorrect and my phone reboots after 3 failed MSL attempts
30th September 2014, 12:14 AM   |  #6  
Senior Member
Flag Knoxville, TN
Thanks Meter: 16
 
114 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Has anyone been able to change the MSL on this phone?
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
720, 720t, msl
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes