TWRP 2.8.3.0 Available for Supported Devices

The TeamWin Recovery Project (or TWRP, for short) has quickly become one of the most popular … more

Easily Generate and Export Material Design Palletes

For many people, it can be pretty difficult to create a palette of complementary colors. … more

Android One Expanding to Bangladesh, Nepal, and Sri Lanka

At Google I/O 2013, Google proudly announced that the Android operating system was … more

Android 5.0.2 Fixes 2012 Nexus 7! Sony’s Making a Google Glass Competitor? – XDA TV

Android 5.0.2 Lollipop is available for the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] not activated cdma xt 1031 moto g RELIANCE

OP akshay.ku

11th June 2014, 09:01 AM   |  #1  
akshay.ku's Avatar
OP Senior Member
Flag banglore
Thanks Meter: 5
 
107 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
i had been to RELIANCE outlet near my home,
they were the one from whom i purchased and it was delivered to me.
and also they had activated the phone earlier.
the phone had come to me via BOOST mobile.
but i have no access and info about BOOST mobile my account.
the phone was not updating,
i used to get the message that the update is not validated,
so i tried the method (http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2681166)
before that i had tried many stock firmwares and
found no luck, so i had try this.

and now i found few issues like

when i dial*228 it says no network.
the dhcp is enabled.
the phone is rooted and cwm recovery is installed.

and 2 days ago i had again visited them saying that could you RE-MAP my phone.
so he told to dial
i tried and i got a result saying mobile network not available.

i request members to please help me out,
in fixing my device and getting back the network,
with stock ota update unlocked.

i am not able to fix this,
this has been now 2 weeks,
but still not able to rectify.

please can some one help me

11th June 2014, 12:34 PM   |  #2  
Junior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 2
 
20 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
It seems like you need to flash the reliance prl again.

Just search how to flash moto g for reliance. In rimweb.in forum and there is a simple tutorial that you can follow to get the device work again.

Sent from my XT1031 using Tapatalk
Last edited by chiragb; 11th June 2014 at 12:40 PM.
The Following User Says Thank You to chiragb For This Useful Post: [ View ]
11th June 2014, 02:47 PM   |  #3  
akshay.ku's Avatar
OP Senior Member
Flag banglore
Thanks Meter: 5
 
107 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Thanks will search there and let you know.

Sent from my XT1033 using XDA Free mobile app
11th June 2014, 06:16 PM   |  #4  
Junior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 2
 
20 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
http://www.rimweb.in/forums/best-content/

Sent from my XT1031 using Tapatalk
11th June 2014, 06:20 PM   |  #5  
akshay.ku's Avatar
OP Senior Member
Flag banglore
Thanks Meter: 5
 
107 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by chiragb

http://www.rimweb.in/forums/best-content/

Sent from my XT1031 using Tapatalk

thanks for the link

but i would like to say i refferred to the same and completing the procedure
11th June 2014, 07:52 PM   |  #6  
Junior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 2
 
20 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
More
Hey. Just read your reply on rimweb.in to write data you need dump file which is given by the person who registered your device with reliance since the device by reliance they have the dump file. You can pm me your email I'd and I'll try to send it to you.

Sent from my XT1031 using Tapatalk
13th June 2014, 06:22 AM   |  #7  
akshay.ku's Avatar
OP Senior Member
Flag banglore
Thanks Meter: 5
 
107 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
thanks to all
now i have fixed my device by using dfs tools
searched the rimweb forms and could complete it

thread closed
20th September 2014, 02:48 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
DUMP file Required
Quote:
Originally Posted by chiragb

Hey. Just read your reply on rimweb.in to write data you need dump file which is given by the person who registered your device with reliance since the device by reliance they have the dump file. You can pm me your email I'd and I'll try to send it to you.

Sent from my XT1031 using Tapatalk

Hello,Chiragb!

I am already on the Reliance CDMA network on my Motorola XT1031 . Voice & SMS already working. I need help on DATA / EVDO part.

Can you please help me with the DUMP file? Thanks in advance.
Attached Images
File Type: jpg IMG-20140920-WA0003.jpg - [Click for QR Code] (40.2 KB, 52 views)
File Type: jpg IMG-20140920-WA0006.jpg - [Click for QR Code] (38.8 KB, 42 views)
30th September 2014, 12:36 PM   |  #9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
list down the steps to get back to Boost Moto G on Reliance CDMA
Akshay, plz list down major steps to het this done. I have my Boost Moto G from USA and now want to use it on Reliance CDMA.

Quote:
Originally Posted by akshay.ku

thanks to all
now i have fixed my device by using dfs tools
searched the rimweb forms and could complete it

thread closed


Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes