Post Reply

[ROM][4.4.4] SlimKat [Stable Build 8.2][D80X/LS980/VS980][OFFICIAL]

Today, 01:39 AM   |  #2791  
shehroze3's Avatar
Senior Member
Flag Katy
Thanks Meter: 216
 
504 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
More
Is the proximity sensor issue fixed in the latest build?
Today, 07:50 AM   |  #2792  
Senior Member
Thanks Meter: 136
 
631 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by Lawlrus

Dirty flashing needs to be eradicated.

I usually clean install and later restore only data partition, is it still dirty flashing?
Today, 07:58 AM   |  #2793  
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
320 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by UrbanBounca

I've been using this as my daily driver since release, and have yet to find anything really wrong with it, except SMS group conversations. That said, I've lived without it, and the ROM is running flawlessly. I'm getting a good 2-2.5 days on a full charge.

Sent from my LG-VS980 using Tapatalk 2

How is panorama working on camera?? Try at least 2 different times and take like 5 photos. Thanks.
Today, 08:01 AM   |  #2794  
mankind_18's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
291 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
I noticed that when I'm using wireless bluetooth to answer phone calls, my ringtone sounds weird, it kinda like my ringtone being force to fast forward.. Anyone got this problem?
Today, 10:17 AM   |  #2795  
Pete_79's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 60
 
285 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by mankind_18

I noticed that when I'm using wireless bluetooth to answer phone calls, my ringtone sounds weird, it kinda like my ringtone being force to fast forward.. Anyone got this problem?

Yes, i had this problem. I solved it by ticking off the option to send media sound to the BT headset.
Last edited by Pete_79; Today at 10:27 AM.
The Following User Says Thank You to Pete_79 For This Useful Post: [ View ]
Today, 10:27 AM   |  #2796  
mankind_18's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
291 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Quote:
Originally Posted by Pete_79

Yes, i had this problem. I solved it by ticking of the option to send media sound to the BT headset.

Hmm.. Can you point me where is the option to send media sound to BT headset?
Today, 10:29 AM   |  #2797  
Pete_79's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 60
 
285 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Quote:
Originally Posted by mankind_18

Hmm.. Can you point me where is the option to send media sound to BT headset?

Go in to the BT settings where you can see the connected device. Tap the settings button to the right of the device name. There should be 2 tick boxes, one for Phone audio and one for Media audio, untick the Media audio.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Original Android Development by ThreadRank