Unofficial Android 4.4 Lands on Three Mediatek Devices

For the last few years, devices with MTK systems-on-chip haven’t received much … more

MultiImagePicker Library for Multiple Image Selection

App developmentcan be done in more than a handful of ways. You can write every single … more

Shoot Troubles, Not Users w/ Alex Boag-Munroe – XDA:DevCon 2014

In presenting the various sessions from XDA:DevCon 2014, weve mainly … more

Oppo Releases ColorOS for the Find 5… Poorly

Almost every OEM has taken the liberty of creating its own incarnation of the Android OS. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

SMT900 vs SMP900

OP deathdreams

30th March 2014, 07:27 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
36 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
Looking for a root for my SMT 900 tab pro 12.2. What is the difference between the SMP900 and SMT900 Tab Pro 12.2?
16th April 2014, 06:07 AM   |  #2  
dorpmuller's Avatar
Member
Thanks Meter: 20
 
70 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Quote:
Originally Posted by deathdreams

Looking for a root for my SMT 900 tab pro 12.2. What is the difference between the SMP900 and SMT900 Tab Pro 12.2?

SMT-900 doesn't have the pen.

I'm pining away waiting for root also. Vaporware it seems.

Rich
18th April 2014, 06:47 PM   |  #3  
Member
Flag Lawndale
Thanks Meter: 6
 
64 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Keep me in your root loop
Quote:
Originally Posted by dorpmuller

SMT-900 doesn't have the pen.

I'm pining away waiting for root also. Vaporware it seems.

Rich

Keep me in your loop. I have the same tablet SM-T900
19th April 2014, 11:53 AM   |  #4  
MJFox78's Avatar
Senior Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 78
 
350 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
I'm about to send my SMT900 back because there's no root
12th July 2014, 06:42 AM   |  #5  
csmoore88's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 53
 
318 posts
Join Date:Joined: May 2011
[QUOTE]8 pm got smt 900 10 pm rooted via chainfire looking for ROM now...keep me posted if u find one thanks
12th July 2014, 12:23 PM   |  #6  
Member
Flag Paris
Thanks Meter: 0
 
49 posts
Join Date:Joined: Apr 2013
I rooted my SM-T900 with chainfire root file for SM-T900 1 month ago.
12th July 2014, 04:19 PM   |  #7  
nickster1's Avatar
Senior Member
Flag Minneapolis
Thanks Meter: 1,082
 
2,178 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
[QUOTE=csmoore88;54089522]
Quote:

8 pm got smt 900 10 pm rooted via chainfire looking for ROM now...keep me posted if u find one thanks

There are supposedly two roms available for the T900, but I can't get either to run correctly. I'm fine with stock/rooted though. The only thing I don't know about is how to track when we have a firmware update & which one I could use.
29th September 2014, 09:43 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Thumbs up Successful Root of SM-T900
Quote:
Originally Posted by deathdreams

Looking for a root for my SMT 900 tab pro 12.2. What is the difference between the SMP900 and SMT900 Tab Pro 12.2?

Here are my specs

SM-T900
32 GB WIFI only
Android 4.4.2
Kernel 3.4.39-2634719
Build K0T49H.T900UEUANI1
Rooted using Windows 7 PC.
I used the method located at androidcentral.US by Tausif Akram, I would have posted the link but because I have not posted enough XDA will not let me.
I followed the procedures to the letter even though I know how to root devices I made sure to do EXACTLY as described in the procedures laid out on the site except for the step that tells you to start ODIN, I ran it as administrator. Everything else was followed to the letter. What I think happens to many of you is that you decide to root based on your experience and past knowledge and just glance over the steps provided and then you brick, I not saying I know this for sure i'm just guessing.

Hope this helps
2nd October 2014, 06:11 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
422 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
I rooted mine (don't recall process, but I am sure I found it on XDA) shortly after I got it. Am running ProPlus ROM on it.

So far so good.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes