Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q&A] MIUI v5 - Android 4.2.2

OP dd98

18th May 2014, 02:07 AM   |  #1  
dd98's Avatar
OP Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,512
 
1,396 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
This is a Q&A thread for the Android 4.2.2 Jelly Bean-based MIUI v5
14th August 2014, 10:54 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Unhappy my sd card is not reading in miui v5 on xolo q700i
Quote:
Originally Posted by dd98

This is a Q&A thread for the Android 4.2.2 Jelly Bean-based MIUI v5

Whenever I try to download something or update my ROM it shows SD card not readable or not mounted.but my SD card is mounted. Whenever I try to download it tells SD card not inserted but my SD card is inserted plz tell me some fix my phone is Colo q700 in which I have installed miui v5 rom
1st October 2014, 09:16 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Can't think of one !
Greetings one and all, nanu nanu!

I'm having problems insofar that after installing rom my internal memory shows up as only 48MB, I've reinstalled the firmware from scratch ie. reverted back JB via an RUU (hboot 2.15.), then flashing custom recovery then following procedures outlined to upgrade to 2.16. blah blah blah but when I go to copy the rom a second time to internal it shows up as 48mb!

I wan't able to download the firmware or recovery from first post ( missing files) so used alternatives coming from Maximus HD.
A re upoad of the firmware & recovery .zip would be welcomed.
One thing I didn't do is install radio 1.35... (but that shouldn't cause this problem? as the new radio is optional, right?).

Any help would be very much appreciated?
2nd October 2014, 08:25 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Oct 2014
Anyone???
I've tried installing radio 1.35b as a process of elimination but no joy. When I install v 4.6.13 there is no problem. I read something about a 'vold' / framework mismtach but again niether of these options worked.

I've noticed that the internal storage mounted is a different partition, even after a full wipe, then restore via RUU, then installing firmware etc from stratch the same partition is being mounted.

Pulling my hair out on this one, really could do with some help. :c rying::cry ing:

:

P.S: Why is the image verification so frigging impossible!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes